Atorka geopend

Atorka geopend..

Regelmatig krijgen we vraag wanneer Atorka geopend is. Of wat de openingstijden zijn van onze webshop. Want Atorka is in eerste instantie een webshop en die is 24/7 geopend. Daarnaast is ons magazijn gecombineerd met een soort winkel. Een plek waar wij met veel plezier onze klanten ontvangen. Niet een echte winkel die van 09:00 – 18:00 uur geopend is, vandaar deze blog. Want die combinatie geeft wel eens verwarring zo merken wij.

Atorka winkel

Een winkel die open is van 09:00 tot 18:00 uur, tja dat zijn we niet. Ook op zaterdag zijn we niet altijd geopend. Van maandag t/m vrijdag zijn wij aanwezig van 09:00 – 13:00 uur. Gedurende die tijd doen wij onze werkzaamheden voor de webshop en kunnen klanten langskomen om broeken te passen of om bestelling op te halen of….  Een afspraak maken is niet nodig. Na 13:00 uur zijn we vaak nog wel aanwezig, maar niet iedere dag. Om die reden is het echt verstandig om van te voren een afspraak te maken. Even bellen of we er zijn zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan. 

Black Friday

Van 26 t/m 30 november vieren we Black Friday. Deze keer anders dan anders. We vieren het ook echt, juist omdat het deze keer anders is. De klanten krijgen korting op geselecteerde producten, daarnaast doneren wij van de opbrengst van die producten een bedrag aan een goed doel. Alles over het Black Friday weekend vind je binnenkort in de BF blog. 

Open tijdens Black Friday zijn we ook. Vrijdag 26 én zaterdag 27 november kun je bij ons komen winkelen. Beide dagen zijn wij om 09:00 uur geopend en gaan we om 16:00 uur dicht. Je hoeft dus geen afspraak te maken om langs te komen.

Kerstmis 2021

Kerstmis zal dit jaar speciaal worden. Hoe dat is nog een beetje verrassing. We zijn met diverse leveranciers in gesprek om echt leuke producten in huis te hebben. Wij zijn in de week voor Kerst van maandag 20 t/m donderdag 23 december van 09:00 – 18:00 uur geopend zijn. Vrijdag 24 december zijn wij er van 09:00 – 14:00 uur. Uiteraard is de buurvrouw van Broodje Zus & Zo ook alle dagen open. Buurvrouw Louise heeft heerlijke verse broodjes, salades, sapjes… van alles om een dagje Atorka compleet te maken. 

Atorka geopend 2022

Voor 2022 hebben we al een aantal leuke ideeën bedacht. Zo werken we aan een “Zomereczeem Advies Dag” bijvoorbeeld. Deze zullen we vroeg in het voorjaar laten plaatsvinden. De eerste gesprekken met eventuele sprekers staan inmiddels in de agenda. Als alle ideeën lukken dan beloofd het een interessante en leerzame dag te worden voor iedereen die een paard heeft met zomereczeem.

En misschien gaan we in 2022 wel iedere eerste zaterdag van de maand open. Via social media gaan we de interesse hiervoor polsen. 

Waar vind je Atorka

Tja… ook dat behoeft wat toelichting. Het adres is Waardsedijk Oost 10-1 in Montfoort. Vergeet niet Oost in je routeplanner te zetten, er bestaat ook een Waardsedijk in Montfoort. Heel handig is dit niet, maar het is niet anders. Je vindt de Waardsedijk Oost op het industrieterrein in Montfoort. Je rijdt door de slagbomen die meestal open zijn trouwens. Vanaf de slagbomen is het nog zo’n 80 meter, we zitten aan de rechterkant. Voor de zaak is een parkeerterrein, je kan hier gratis parkeren. We zitten in een bedrijfsverzamelgebouw. Op de hoek zit Broodje Zus & Zo. Op de andere hoek zit sportschool FitCity. Google stuurt je wel eens naar de achterdeur jammer genoeg. Kun je het niet vinden? Of heb je nog vragen n.a.v. deze blog Atorka geopend? Bel dan even, we loodsen je wel naar ons bedrijf. Ons telefoonnummer is 0348 44 61 68!

Graag tot ziens!

Nike, Kirsten en Yvonne

IJslander Hoofdstel Anatomisch
Alles voor het IJslandse paard
Jodphurbroeken bij Atorka
Alles voor de ruiter
Categorie Cadeau
Cadeautjes
Scroll naar top