Atorka geopend

Atorka geopend..

Regelmatig krijgen wij de vraag wanneer Atorka geopend is. Of wat de openingstijden zijn van onze webshop. Want Atorka is in eerste instantie een webshop en die is 24/7 geopend. Daarnaast is ons magazijn gecombineerd met een soort winkel. Een plek waar wij met veel plezier onze klanten ontvangen. Niet een echte winkel die van 09:00 – 18:00 uur geopend is, vandaar deze blog. Want die combinatie geeft wel eens verwarring, zo merken wij.

Atorka winkel

Een winkel die open is van 09:00 tot 18:00 uur, tja dat zijn we niet. Van maandag t/m vrijdag zijn wij aanwezig van 09:00 – 13:00 uur. En vanaf 1 maart zijn wij ook op zaterdag open van 12:00 – 17:00 uur.

Gedurende die tijd doen wij onze werkzaamheden voor de webshop en kunnen klanten langskomen om broeken te passen of een bestelling op te halen of….  Een afspraak maken is niet nodig. Na 13:00 uur zijn we vaak nog wel aanwezig, maar niet iedere dag. Om die reden is het echt verstandig om van te voren een afspraak te maken. Even bellen of we er zijn zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan. 

KeuzeCoach

Nieuw bij Atorka is de komst van een heuse KeuzeCoach. Nike Ruhulessin is onze KeuzeCoach, zij is degene die je kan adviseren over alles binnen Atorka. Over de pasvorm van de kleding, samenstelling van de materiaal, hoe lang valt een broek, waterdichtheid van producten etcetera. Maar ook kan zij adviseren over de maat van een deken bijvoorbeeld of de maat van een hoofdstel. Zij weet werkelijk alles van onze producten. 

Atorka geopend 2022

Voor 2022 hebben we al een aantal leuke ideeën bedacht. Zo werken we aan een “Zomereczeem Advies Dag”. Deze zullen we vroeg in het voorjaar laten plaatsvinden. De datum is geprikt, dit wordt zaterdag 26 maart a.s. 

Rita Groenendaal van Green Valley Health Products is dan aanwezig. Zij  zal alles vertellen over de producten Happy Skin en de Happy Belly Solid. Wat is hier zo speciaal aan, wanneer ga je hier mee starten? En waarom geef je Happy Belly Solid aan een paard met zomereczeem. Haar presentatie start om 12:30 uur, daarna is er volop ruimte om advies aan haar te vragen. Er zijn geen kosten aan verbonden, aanmelden is handig maar niet verplicht. 

Daarnaast hopen wij alle eczeemdekens in huis te hebben. Geven wij advies over de dekens en alle andere producten. En zorgen we voor een leuke actie. De winkel is dan ook open van 12:00 – 17:00 uur. 

Zaterdag 26 april zal onze zadelpasser Hans van Dijk een presentatie geven over de ligging van je zadel. 

Waar vind je Atorka

Tja… ook dat behoeft wat toelichting. Het adres is Waardsedijk Oost 10-1 in Montfoort. Vergeet niet Oost in je routeplanner te zetten, er bestaat ook een Waardsedijk in Montfoort. Heel handig is dit niet, maar het is niet anders. Je vindt de Waardsedijk Oost op het industrieterrein in Montfoort. Je rijdt door de slagbomen die meestal open zijn trouwens. Vanaf de slagbomen is het nog zo’n 80 meter, we zitten aan de rechterkant. Voor de zaak is een parkeerterrein, je kan hier gratis parkeren. We zitten in een bedrijfsverzamelgebouw. Op de hoek zit Broodje Zus & Zo. Op de andere hoek zit sportschool FitCity. Google stuurt je wel eens naar de achterdeur jammer genoeg. Kun je het niet vinden? Of heb je nog vragen n.a.v. deze blog Atorka geopend? Bel dan even, we loodsen je wel naar ons bedrijf. Ons telefoonnummer is 0348 44 61 68!

Graag tot ziens!

Nike, Kirsten en Yvonne

IJslander Hoofdstel Anatomisch
Alles voor het IJslandse paard
Jodphurbroeken bij Atorka
Alles voor de ruiter
Categorie Cadeau
Cadeautjes

Meer blogs

bitten blog

Bitten blog

Door Nike Ruhulessin Bitten blog, zie jij ook door de bitten het bos niet meer? Vandaag de dag zijn er zoveel bitten op de markt, dat ik me serieus afvraag: waarom?  De diverse instructeurs waar ik in mijn leven les van heb gehad, waren het eigenlijk allemaal unaniem met elkaar eens: leer nou maar eerst

Lees verder »
Paard het land op

Paarden op het land

Paarden op het land De kans is groot dat de paarden binnenkort weer op het land staan. Hoe bereid jij je paard voor? Want de kans op hoefbevangenheid ligt op de loer als een paard niet gewend is aan gras. Zeker als de nachten nog koud zijn en er ’s morgens de zon fel schijnt.

Lees verder »
Happy Horse

Aanpak zomereczeem via de huid en de darm

Aanpak Zomereczeem via de huid en de darm Afgelopen winter hebben we met tevreden gebruikers van Happy Skin gesproken. Hieruit bleek dat op veel plaatsen de aanpak erg verschillend was. Ons stappenplan vorig jaar was: dagelijks Happy Skin Huidspray en Happy Skin Buzz Off Spray bij hogere insectendruk er naast gebruiken. Bij grotere wonden gebruik

Lees verder »
Karlslund Laki neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel Algemene informatie van het product: Karlslund Laki Neopreen singel.  Materiaal: Neopreen gevoerd met Memory Foam | Maatvoering: 45cm |  Prijs: € 75,00  De eerste indruk  De Karlslund Laki neopreen singel ziet er fijn en degelijk uit. De vorm is vrij standaard, waar ik van houd. Het materiaal is voornamelijk neopreen,

Lees verder »
Scroll naar top