Atorka geopend

Door: Nike Ruhulessin

Regelmatig krijgen wij de vraag wanneer Atorka geopend is. Of wat de openingstijden zijn van onze webshop. Want Atorka is in eerste instantie een webshop en die is 24/7 geopend. Daarnaast is ons magazijn gecombineerd met een showroom. Een plek waar wij met veel plezier onze klanten ontvangen. Niet een echte winkel die van 09:00 – 18:00 uur geopend is, vandaar deze blog. Want die combinatie geeft wel eens verwarring, zo merken wij.

Atorka winkel

Een winkel die open is van 09:00 tot 18:00 uur, tja dat zijn we niet. Van maandag t/m vrijdag zijn wij aanwezig van 09:00 – 13:00 uur. 

Gedurende die tijd doen wij onze werkzaamheden voor de webshop en kunnen klanten langskomen om broeken te passen of een bestelling op te halen of….  Een afspraak maken is niet nodig. Na 13:00 uur zijn we vaak nog wel aanwezig, maar niet iedere dag. Om die reden is het echt verstandig om van te voren een afspraak te maken. Even bellen of we er zijn zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan. 

KeuzeCoach

Nieuw bij Atorka is de komst van een heuse KeuzeCoach. Nike Ruhulessin is onze KeuzeCoach, zij is degene die je kan adviseren over alles binnen Atorka. Over de pasvorm van de kleding, samenstelling van de materiaal, hoe lang valt een broek, waterdichtheid van producten etcetera. Maar ook kan zij adviseren over de maat van een deken bijvoorbeeld of de maat van een hoofdstel. Zij weet werkelijk alles van onze producten. 

Waar vind je Atorka

Tja… ook dat behoeft wat toelichting. Het adres is Waardsedijk Oost 10-1 in Montfoort. Vergeet niet Oost in je routeplanner te zetten, er bestaat ook een Waardsedijk in Montfoort. Heel handig is dit niet, maar het is niet anders. Je vindt de Waardsedijk Oost op het industrieterrein IJsselveld in Montfoort. Je rijdt door de slagbomen die meestal open zijn trouwens. Vanaf de slagbomen is het nog zo’n 80 meter, we zitten aan de rechterkant. Voor de zaak is een parkeerterrein, je kan hier gratis parkeren. We zitten in een bedrijfsverzamelgebouw. Op de hoek zit Broodje Zus & Zo. Op de andere hoek zit sportschool FitCity.

Google stuurt je wel eens naar de achterdeur jammer genoeg. Kun je het niet vinden? Of heb je nog vragen n.a.v. deze blog Atorka geopend? Bel dan even, we loodsen je wel naar ons bedrijf. Ons telefoonnummer is +31 (0) 348 44 61 68!

Graag tot ziens!

Het Atorka Team

Alles voor het IJslandse paard
Alles voor de ruiter
Cadeautjes

Meer blogs