ICEHORSE

Atorka goes to IceHorse Eindhoven

Afgelopen zaterdag was Ice Horse Eindhoven en natuurlijk waren wij van Atorka daarbij!

Voorbereidingen.

Om aan de wens van de bezoekers te voldoen, moesten wij ons goed voorbereiden. Welke artikelen nemen we mee? Gaan we een actie doen? Hoeveel kraamruimte hebben we nodig? Welke bestellingen moeten we meenemen voor jullie? En dan passen en meten want hoe nemen we alles mee wat we mee willen hebben.

Kennis maken met ……..

Maar ook maakte we gebruik van de gelegenheid om jullie kennis te laten maken met Maaike van der Linden en Miranda van Dongen, de dames die het gezicht van Atorka geworden zijn. Zij hebben ons geholpen in de kraam maar ook beelden gemaakt waarmee ze verslag zullen doen van hun belevenis van Ice Horse Eindhoven. Maar ook werden wij in onze kraam geholpen door Anne Marie van Catago om jullie vragen te beantwoorden over de Fir – Tech producten te beantwoorden. Wij waren erg blij met de hulp die deze dames ons in de kraam kon bieden. Door de kou functioneerde soms lichaamsdelen niet, maar met elkaar konden we jullie toch van dienst zijn.

Op glad ijs begeven.

Wij van Atorka mogen ons graag op glad ijs begeven. Maar die ijsbaan achter onze kraam had van ons niet gehoeven. Doordat we precies op een plek stonden waar flinke windvlagen de ijs van het dak zo onze kraam in blies, liepen wij hier letterlijk op ijs. Helaas had ook onze pinautomaat last van kou en functioneerde deze soms niet zoals wij gewild hadden. Wij willen jullie bedanken voor jullie geduld hiervoor.

Geen Ice Horse zonder ijs.

Miranda riep af en toe gekscherend geen Ice Horse zonder ijs. Maar helaas hebben de omstandigheden ons toch doen besluiten om na de laatste pauze onze spullen in te pakken. Wij betreuren dat we deze beslissing genomen hebben. Echter hopen wij dat u begrijpt dat de omstandigheden voor ons heel koud waren. Onze artikelen lagen in de sneeuw. We hebben alles zorgvuldig moeten inpakken en thuis direct uitpakken, drogen, uithangen etc. We hebben hier nog het nodige werk aan gehad. We hebben 2 niet afgehaalde bestellingen meegenomen naar huis. Dus had je wat besteld en nog niet opgehaald, neem dan even contact met ons op.

Maar wat vonden we het leuk!

Ondanks de kou hebben we het onwijs naar ons zin gehad. We vonden het leuk om bekenden te verwelkomen bij onze kraam. Jullie te voorzien van advies over voeding, zadels en andere benodigdheden. Volgend jaar zijn we er weer bij! Jullie ook?

Translate »
Scroll naar top