Atorka kom je tegen deze zomer

Atorka kom je tegen deze zomer

Het gaat echt gebeuren, eindelijk mogen we weer naar een evenement. Wat een heerlijk vooruitzicht. Leuke acties bedenken met onze leveranciers om daarmee jullie, onze klanten te verrassen. Het eerste evenement is  zondag18 juli a.s. dan gaan we naar Equiday in Ermelo. Het tweede evenement is de wedstrijd bij ‘t Enclavehof in België. In augustus zijn we in Exloo, tijdens het NK voor IJslandse paarden.

Hoe het werkt in Corona tijd

Zolang de 1,5 meter nog geldt dan is er beperkt ruimte in de stand. Alles meenemen was al geen optie meer, daar we inmiddels ruim 800 producten hebben in de shop. Heel belangrijk is het om ruim van te voren een bestelling te plaatsen. Die nemen we GRATIS voor je mee. In het afrekenscherm kun je aangeven dat je het wilt ophalen, vermeld bij de opmerkingen voor welk evenement het is. 

  • Bestellingen voor Equiday kun je plaatsen tot 15 juli.
  • Bestellingen voor de wedstrijd bij ‘t Enclavehof kun je plaatsen tot 20 juli.
  • Bestelling voor het NK in Exloo kun je plaatsen tot 2 augustus.

Wat kun je vinden in de stand of kraam?

Tijdens Equiday hebben we een kraam, we hebben daar een geweldige leuke actie met één van onze jodhpurbroeken. Daarnaast nemen we wat vestjes mee, jacks en kleine producten. Zo’n kraam is heel erg snel vol. Hoofdstellen, bitjes, teugels, boeken, vliegenspray, dekens, zadeldekjes ed. gaan niet mee.  

In de stand op de wedstrijden is er meer ruimte. Daar zul je naast jodphurbroeken ook hoofdstellen, bitjes, vliegensprays, Happy Skin, zadeldekjes etcetera vinden. Een mini versie van onze winkel proberen we te maken. 

Ben je op zoek naar dat ene ……….. echt bestel het dan is ons advies. Valt het tegen, past het niet of….. dan nemen we het weer mee terug. Service zoals het hoort!

IJslanderzadels 

Hans heeft op de wedstrijden vrijwel alle zadels mee. Je kan een afspraak met hem maken voor een zadelcontrole of een zadelafspraak. Ook is het meestal wel mogelijk om ter plekke een kleine reparatie uit te voeren of de kussens op maat te vullen. Dit allemaal in overleg met Hans. Wil je een afspraak maken, bel of app hem dan, zijn nummer is 06 287 13 577. Maar een mailtje sturen kan ook. 

Vragen

Is er nog iets niet duidelijk, heb je een vraag of….. neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0348 446168 of stuur een mailtje naar de Atorka klantenservice

Sale Atorka
Zadelpasser
IJslander Hoofdstel Anatomisch
Fager Emma shirt beige
Scroll naar top