Sweater IJsland

Atorka kom je tegen deze zomer

Wedstrijd- evenementen kalender 2019
Het wedstrijdseizoen voor 2019 is net begonnen. De eerste wedstrijd in Loenen is al geweest. En ook in België begint binnenkort het wedstrijd seizoen.
Atorka is op veel van deze wedstrijden te vinden dit jaar. Wij trappen af bij Stal ’t Enclavehof in Wortel (België). Maar eerst gaan wij nog naar Equiday in Ermelo.

De Atorka Agenda

13 april ’19 Equiday Ermelo, was erg gezellig maar wel koud. 
20 t/m 22 april ’19 Stal ’t Enclavehof Wortel (BE), was een super leuk weekend met heerlijk weer!
7 t/m 9 juni Exloo Internationaal Exloo een weekend met storm, regen en zon! Wij hebben geweldig genoten in Exloo.  
29 en 30 juni Wedstrijd Zuid Oirschot
6 en 7 juli BK Bornem Bornem (BE)
12 t/m 14 juli NK Exloo Exloo

Dan is er van 4 t/m 11 augustus het WK voor IJslandse paarden in Berlijn. Atorka heeft hier geen stand. Wel is de Icelandic Horse Agenda 2020 hier te vinden. Een product van Atorka i.s.m. DaanWormsbecher en te vinden is de stand van Tölthester. Eind juni kunnen wij een sneak-preview laten zien.

Wat vind je in de Atorka stand tijdens een evenement?

Wij proberen een deel van onze collectie altijd bij ons te hebben. Zo langzamerhand is ons assortiment erg groot geworden en past niet alles meer in een stand van 6 x 6 meter. Wij maken per wedstrijd een keus. Die keus wordt bepaald door diverse omstandigheden. Zijn er al dazen / vliegen en muggen bijvoorbeeld? Zijn er al paarden met zomereczeem? Of zijn er net nieuwe jodhpur rijbroeken binnen gekomen. Of wordt het een wedstrijd met veel regen? Dan gaan ook de regendekens en de regenjassen mee natuurlijk.

Vergeten?

Wij vergeten niet snel iets. Alleen is een artikel soms niet (meer) in alle maten leverbaar. Omdat het erg druk is in de webwinkel, of dat het in de stand al erg druk is geweest. Dus hoop jij nu net die ene broek te komen passen. Of wil je die fijne zebra vliegendeken voor je paard kopen. Of wil je voor je stalgenoot een extra fles vliegenspray meenemen? Of is je beenbescherming net voor de wedstrijd
aan vervanging toe?
Ons advies is, plaats in de webwinkel een bestelling. Wij brengen deze bestelling geheel vrijblijvend voor je mee. Je kiest in het afreken scherm voor de optie overboeken én dat je de bestelling komt ophalen tijdens een evenement. Is de bestelling in orde? Dan rekenen wij in de stand af. Dit kan per pin of contant. Is de bestelling niet in orde? Dan hangen wij het in de stand voor een volgende klant.

IJslander zadels

Je kan een afspraak maken om tijdens een evenement je zadel te laten controleren. Of te repareren. Hans van Dijk onze zadelpasser is altijd aanwezig. En als er voldoende tijd is, dan repareert hij direct je zadel. Ook zijn vrijwel al onze IJslander zadels aanwezig. Dus wil je een zadel zien of passen? Dat kan! Hiervoor neem je het beste contact op met Hans zelf. Dit kan door hem te bellen, + 31 6 287 13 577 of een mailtje te sturen aan Hans@atorka.nl

Vragen

Heb je nog een vraag over een bepaald product of ………… neem dan contact op met de Atorka klantenservice, het telefoonnummer is + 31 348 446168 of mail naar klantenservice@atorka.nl 
En ben je niet in de gelegenheid om naar één van de genoemde evenementen te komen? Je kan altijd langskomen in onze showroom in Linschoten, wel even een afspraak maken hoor.

Translate »
Scroll naar top