Atorka Testcentrum

Atorka Testcentrum

Welkom bij het Atorka Testcentrum

Atorka Ruitersport heeft een “bijzonder” assortiment wat voor een deel bestaat uit innovatieve producten. Denk hierbij aan de Fir Tech producten, bitjes en bepaalde dekens. Vaak zijn dit onbekende en relatief dure producten. Producten waar wij in geloven, maar die jij als klant misschien wel eerst wilt proberen. En die mogelijkheid bieden wij. Zijn er vragen? Stuur dan een email berichtje aan onze klantenservice: klantenservice@atorka.nl 

Hoe werkt het?

Wil jij een product testen, dan kan je het via onze webwinkel bestellen. Deze producten hebben dezelfde naam als de originele producten alleen staat er ‘(TP)’ achter. Je betaalt 100% van het aankoopbedrag + €10,- administratiekosten. Wij sturen een testversie van het product naar je toe. Meestal ontvang je een nieuw product. Sinds kort kan je 14 dagen het product testen, i.p.v. de eerdere 7 dagen. Na de 14 dagen stuur je het product naar ons terug met het bijgevoegde retourlabel. Dit label plak je op het pakket en je kunt het vervolgens afgeven bij een PostNL-punt.  Is het testproduct zodanig vies of stuk zijn dat wij het niet meer als testproduct kunnen gebruiken, dan brengen we hier reinigings-, reparatie- of vervangingskosten voor in rekening.

Maar is de test geslaagd en ben je er van overtuigd dat je het product wilt aanschaffen! Laat ons dit weten, hoogstwaarschijnlijk heb je een nieuw testproduct ontvangen en mag je die houden. 

 

Review Testcentrum lees je mee?

Ik was na een paar jaar wel toe aan een nieuw bit voor m’n paard. Waar begin je dan? Wil ik een ander soort bit, een ander merk bit of gewoon hetzelfde? Ik had veel over Fager bitten gelezen en ook op de website een test gedaan die je aanbevelingen doet over welk bit het best gekozen kan worden. De bitten zijn vrij prijzig en ik wilde ze wel eerst zien en voelen. Dus ben ik op zoek gegaan naar een verkooppunt in Nederland en kwam uit bij Atorka. Op de NK heb ik verschillende bitten in m’n hand gehad en wat me meteen opviel is dat de meeste Fager bitten zo heerlijk licht, dun en soepel zijn. Ik heb toen een model uitgekozen wat ik mocht testen. Ik heb er een aantal keer mee gereden, maar het was toch niet het juiste model voor mijn paard. Gelukkig kan je hem dan terugsturen en krijg je (indien gewenst) een ander model. Na 2 keer was het gelukkig raak en ben ik heel blij met deze lichtere, beter gevormde (en mooi uitziende!) versie van mijn oude bit.

Ik vind het super dat deze testservice bestaat, zodat je een gedegen keuze kan maken. Je kan het bit rustig passen, uit testen en je paard krijgt de kans om er even aan te wennen. Bedankt Yvonne!

Testproducten

Hieronder vind je de eerste Atorka testproducten. Klik op de producten voor meer informatie en reviews. Wil jij een product testen die nog niet in het Testcentrum staat? Laat het ons weten, wie weet kan dit product ook opgenomen worden in het testcentrum. 

Scroll naar top