Atorka Testcentrum

Atorka Testcentrum

Welkom bij het Atorka Testcentrum

Atorka Ruitersport heeft een “bijzonder” assortiment wat voor een deel bestaat uit innovatieve producten. Denk hierbij aan de Fir Tech producten, bitjes en bepaalde (eczeem) dekens. Vaak zijn dit onbekende en relatief dure producten. Producten waar wij in geloven, maar die jij als klant misschien wel eerst wilt proberen. En die mogelijkheid gaan wij je bieden.

Hoe werkt het?

Wil jij een product testen, dan kan je het via onze webwinkel bestellen. Deze producten hebben dezelfde naam als de originele producten alleen staat er ‘(TP)’ achter. Je betaalt 100% van het aankoopbedrag + €10,- administratiekosten. Wij sturen een testversie van het product naar je toe. Dit is het originele product wat wij beschikbaar stellen om te testen.

Nieuw is dat je nu 14 dagen hebt om het product te testen, i.p.v. de eerdere 7 dagen. Na de 14 dagen stuur je het product naar ons terug met het bijgevoegde retourlabel. Dit label plak je op het pakket en je kunt het vervolgens afgeven bij een PostNL-punt.

Ben je er van overtuigd dat je het product wilt aanschaffen? Laat ons dit weten via het testformulier en wij sturen je een factuur voor het resterende bedrag. Vervolgens sturen wij een nieuwe versie van het product naar je toe.

Is de test niet geslaagd? Laat ons dit weten via het testformulier en wij storten de aanbetaling (minus de administratiekosten) terug op je rekening.

Bij ieder product staan een aantal testtips vermeld. Ook geven we aan in welke staat we het testproduct terug verwachten. Mocht het testproduct zodanig vies of stuk zijn dat wij het niet meer als testproduct kunnen gebruiken, brengen we hier reinigings-, reparatie- of vervangingskosten voor in rekening.

Er kan een wachtlijst ontstaan voor de testproducten. Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk te vermelden bij de producten. Wij nemen alle aanvragen op chronologische volgorde in behandeling. De aanbetaling dient bij ons binnen te zijn vóór het testproduct wordt verstuurd. Achteraf betalen is niet mogelijk, ook niet via Afterpay.

Wij vragen iedereen die gebruik maakt van een testproduct een review te schrijven. Deze voegen wij dan (evt. anoniem) toe aan de productbeschrijving.

De Testproducten

Hieronder vind je de eerste Atorka testproducten. Klik op de producten voor meer informatie en reviews. Wil jij een product testen die nog niet in het Testcentrum staat? Laat het ons weten, wie weet kan dit product ook opgenomen worden in het testcentrum. 

Fager Bitten zijn nieuw in het testcentrum en de vraag is groot, maar vrijwel alle bitten kunnen gelijk verstuurd worden. 

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top