Bestelling laten bezorgen of ophalen

Je kunt je bestelling bij ons afhalen of laten bezorgen. Je kunt hierbij een adres opgeven of een afhaalpunt. Wij leveren je bestelling over het algemeen met 1 tot 3 dagen. Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, dan laten wij dit zo snel mogelijk weten. Nadat wij de bestelling hebben aangeboden bij PostNL ontvang je in de mail een Track & Trace code. Met deze code kun je eenvoudig pakket volgen en zien wanneer deze geleverd wordt.

Verzendkosten

Bij een kleine bestelling rekenen wij € 4,50 verzendkosten, denk hierbij aan brievenbuspakketjes. Bij bestellingen tot € 49,00 rekenen wij € 5,99 verzendkosten, echter bij voer bestellingen en zadels rekenen wij € 7,50.

Bestellingen boven € 49,00 naar de Benelux versturen wij GRATIS. Dit geldt niet voor voer en zadels, daarvoor zijn de verzendkosten in overleg.

Voor bestellingen boven € 99,00 naar Frankrijk en Duitsland zijn de verzendkosten GRATIS, anders zijn deze € 7,50.

Afhalen

Dat is ook een optie, wij zijn geopend van maandag – vrijdag van 09:00 tot 14:00 uur. Ons adres is Waardsedijk Oost 10-1, 3417 XJ in Montfoort. Ons telefoonnummer is +31 (0)348 446168

Ruilen of retourneren

Voldoet een artikel na ontvangst niet aan je wensen, dan kunt je het binnen 14 dagen, mits ongebruikt, schoon én in de originele verpakking, aan ons retour zenden. Hiervoor vragen wij vanaf 1 augustus 2023 een eigen bijdrage van €7,00 voor retourneren vanuit Nederland. Retourneren uit het buitenland kost €7,50. Neem voor een retourlabel contact op met onze klantenservice.  Het is ook mogelijk om je retourzending, inclusief ingevuld retourformulier, af te geven in onze winkel in Montfoort. Retouren zonder ingevuld retourformulier worden niet geaccepteerd.

Duurzame verpakkingen

Als webshop heb je natuurlijk een hoop verpakkingsmateriaal en uitlaatgassen van de bezorgdiensten. Bij Atorka werken wij aan steeds groenere bezorging en duurzaam verpakkingsmateriaal. In onze blog ‘Duurzaam verpakken bij Atorka’ leggen wij uit wat wij doen om onze footprint te verkleinen. 

Hulp nodig?

Kom je er toch niet uit, of wil je iets bestellen wat je niet kan vinden. Neem dan contact met ons op. Dit kan door een email te sturen aan klantenservice@atorka.nl of telefonisch, ons nummer is 0031 (0) 348 446168