Bestelling laten bezorgen of ophalen

Bestelling laten bezorgen of ophalen

Je kunt je bestelling bij ons afhalen of laten bezorgen. Je kunt hierbij een adres opgeven of een afhaalpunt. Wij leveren je bestelling over het algemeen met 1 tot 3 dagen. Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, dan laten wij dit zo snel mogelijk weten. Nadat wij de bestelling hebben aangeboden bij PostNL ontvang je in de mail een Track & Trace code. Met deze code kun je eenvoudig pakket volgen en zien wanneer deze geleverd wordt.

Verzendkosten

Bij een kleine bestelling rekenen wij € 4,50 verzendkosten, denk hierbij aan brievenbuspakketjes. Bij bestellingen tot € 35,00 rekenen wij € 5,- verzendkosten, echter bij voer bestellingen en zadels rekenen wij € 6,50.

Bestellingen boven € 35,00 versturen wij GRATIS. Dit geldt niet voor voer en zadels, daarvoor zijn de verzendkosten €6,50.

Voor bestellingen naar België en Duitsland zijn de verzendkosten € 7,50. Voor bestellingen naar Engeland en Frankrijk zijn de verzendkosten € 10,00. 

Afhalen in Linschoten

Dat is ook een optie, dit kan echter alleen op afspraak. Ons adres is Cattenbroekerdijk 34 A, 3461 BD in Linschoten. Let op de A, want anders sta je bij onze buren. Ons telefoonnummer is 0031 (0)348 446168

Vaak is het mogelijk om je bestelling mee te nemen naar evenementen. Heb je iets specifieks nodig en wil je dit ophalen in onze stand op bijvoorbeeld een wedstrijd, neem dan gerust contact met ons op. 

Ruilen of retourneren

Voldoet een artikel na ontvangst niet aan je wensen, dan kunt je het binnen 14 dagen, mits ongebruikt, schoon én in de originele verpakking, aan ons retour zenden. Dit is gratis, m.u.v. voer en zadels. Neem voor een retourlabel contact op met onze klantenservice.

Hulp nodig?

Kom je er toch niet uit, of wil je iets bestellen wat je niet kan vinden. Neem dan contact met ons op. Dit kan door een email te sturen aan klantenservice@atorka.nl of telefonisch, ons nummer is 0031 (0) 348 446168

Translate »
0
Scroll naar top