Sfeer foto

Black Friday 2019

Zelf was ik er nog niet zo mee bezig, maar dat gaf dit keer helemaal niets. De Amerikaanse traditie is een groot succes in Nederland en 29 november is het weer zo ver. Black friday! Een aantal  leveranciers kwam met super mooie Black Friday acties, speciaal voor jullie.

De eerste actie kwam van Tölthester, wij mogen dit jaar de boomloze zadels Tönn en Thor aanbieden met 20% korting. Beide zadels kun je vinden op de site en zijn daar te bestellen. Het zijn boomloze zadels en deze passen over het algemeen wel op ieder paard. Heb je twijfels, dan even Hans bellen/appen, onze zadelpasser. Zijn nummer is 06 287 13 577. Tölthester verzendt de zadels inclusief luxe zadelhoes rechtstreeks aan de klant. 

Karlslund heeft ook een leuke Black Friday actie. Je krijgt 10% korting op alle Karlslund zadels en 20% korting op overige producten. Denk hierbij aan de kleding, rij-overalls, hoofdstellen en teugels bijvoorbeeld. Deze korting wordt automatisch verrekend op de site. Heb je belangstelling voor een Karlslund zadel, dan is het beter om een zadelafspraak te maken.Dus wederom even contact opnemen met Hans. Voor de overige producten geldt het volgende; hetgeen wat bij ons op de website staat is eenvoudig te bestellen. Producten die vanwege deze actie niet op voorraad zijn, leveren wij na. Maar ook de Karlslund producten die wij niet in de webwinkel hebben kun je met 20% korting bestellen. Kijk op www.karlslund.com stuur aan info@atorka.nl de artikelcode, maat en kleur + je naam en adresgegevens. 

Karlslund logo

En als laatste Fager het bitten merk uit Zweden. Zij hebben een originele actie. Zij geven 20% korting op de Black lijn bitten. Denk aan de Sabina, Victor en Sally. Dit zijn IJslandse bitten in een zwarte uitvoering. Op alle overige bitten krijg je 10% korting. Ook hiervoor geldt, staat het bit wat je zoekt nog niet in onze webwinkel? Kijk dan op www.fagerbits.com stuur ons de naam en maat + naam en adresgegevens naar info@atorka.nl sturen. 

Welk Fager bit wil jij proberen
Sabina
Fager bit testen

In het kort:

  • Tölthester Tonn en Thor, boomloze zadels 20% korting + gratis verzending en luxe zadelhoes.
  • Karlslund zadels, 10% korting
  • Karlslund overige producten 20% korting
  • Fager Black lijn, 20% korting
  • Fager overige bitten 10% korting
  • Black Friday pagina waarin je alles kan vinden
  • Staat een product niet in de webwinkel? Dan mail sturen aan info@atorka.nl zorg voor juiste maat, kleur, eventueel artikelcode + naam en adres gegevens. 
  • Heb je vragen over de zadels? Dan onze zadelpasser Hans appen, zijn nummer is 06 287 13 577
  • Bestel op tijd! In verband met Black Friday en Sinterklaas verwachten wij enorme drukte bij de post en de leveranciers
  • Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk te leveren en bieden waar nodig een passende oplossing

Super leuke Black Friday allemaal!

Translate »
Scroll naar top