Ruiter

Voor de IJslander liefhebber hebben wij alles in huis op het gebied van rijkleding en dan met name jodhpurbroeken. Maar ook PK International verkopen wij met veel plezier. Hierbij een mini modeshow gemaakt door Hester Bransen van www.ruitergevoel.com

 

Jodhpurbroeken

Een jodhpur paardrijbroek is een broek met een iets wijde pijp, waardoor je geen rijlaarzen kan te dragen. Een jodhpur schoen of enkellaarsje er onder aan doen en je kunt gaan rijden.

Sonnenreiter

Een Duits merk waar wij veel jodhpurbroeken van verkopen. Maar ook de vestjes en jassen van dit merk zijn prachtig.

Rijoverall

Warm, comfortabel, waterdicht, ideaal om in te paardrijden. Tip: ook op de skipiste zijn ze gesignaleerd.

Catago 

Een merk uit Denemarken, zij hebben naast jodhpurbroeken veel voor het IJslandse Paard.

Topreiter

Hét merk voor de IJslanderruiter, ruiterjassen, vesten, zadels, hoofdstellen alles leveren wij van dit merk.

PK International

Leuke sportieve kleding van PK uit ons dorp Harmelen. Modieus, goed afgewerkt, fijne kwaliteit en pasvorm kenmerken dit merk.

Rijbroek

Traditionele paardrijbroeken van het merk Catago voor dames. Wij zijn gespecialiseerd in jodphurbroeken vandaar deze beperkte rijbroeken collectie.

Uvex rijhelm

Uvex helmen zijn licht van gewicht, hebben groot draagcomfort en kan je eenvoudig op maat maken.

Shirts - Polo's - Vesten - Jassen

Dit hebben wij voornamelijk van PK International, een hip merk met ieder seizoen een mooie collectie voor iedereen. Ook voor casual zijn de PK collecties erg leuk. Topreiter heeft een leuke collectie vesten, voornamelijk voor de IJslander sport.

Handschoenen

Handschoenen gebruik je vooral in de winter, hier is ons assortiment dan ook op afgestemd. Momenteel hebben wij handschoenen van Topreiter en Harry's Horse, van het najaar verwachten wij ook handschoenen van het merk UVEX.