Topreiter 9.61

Topreiter
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Het nieuwe model 9.61 is ontwikkeld in samenwerking met de 16-voudige Wereldkampioen Jóhan Skúlason en de model-aanduiding van dit zadel heeft betrekking op het wereldrecord van 9,61 punten bij het behalen van het wereldkampioenschap in de Tölt tijdens de WM in Berlijn in 2013.
De basis van dit zadel wordt gevormd door de gepatenteerde Soft-Swing zadelboom door de combinatie van techniek en de beste zadelmakers. Deze boom is zeer licht en flexibel en de verwerkte staalveren zorgt ervoor dat het zadel elke beweging van het paard en de ruiter kan volgen en meegaat in de beweging.

 

Dit zadel is door uitgebreide tests en modificaties tot in het laatste detail geperfectioneerd en geheel met de hand vervaardigd en alle onderdelen zijn geheel op elkaar afgestemd en de zadelkussens zijn zodanig anatomisch gevormd dat de ruiter zo dicht mogelijk op het paard zit zonder de beweging te verstoren.
De vorm van de zadelboom en de licht gebogen einden bij het kopijzer zorgen voor optimale schoudervrijheid voor maximale beweging van het paard.

Leverbaar in de zitgrootte 17 en 18“ en/of een latex of wollen vulling in de kussens.