Blundstone 062

Blundstone
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Zeer favouriet zijn deze jodhpurs van het merk Blundstones, model 062. Een donker bruine enkelboot met elastieken inzet. Poron®XRD in de hiel zone voor betere bescherming tegen schokken. Deze enkelboot / dress boot is ook prima te dragen onder een pantalon. Maatvoering is niet afwijkend te noemen, wel heeft de 062 een iets brede leest.

Volledig uitneembaar comfort voetbed. Polyurethanen tussenzool, thermo urethanen antislip buitenzool. Olie/zuur en organische vetbestendig.
De buitenzool is hittebestendig tot 140 ⁰C. Ergonomisch ontworpen teenveer verminderd vermoeidheid bij staan en orthopedische problemen in de onderrug, benen en voeten.
Stalen schacht zorgt voor een juiste stap flex punt.

ONDERHOUD: Leer is een natuurlijk product. Ieder stuk leer heeft zijn eigen kenmerken en karakter. Het ademt waardoor het gezond is voor je voeten. Goede zorg is nodig om je Blundstones in optimale conditie te houden, zodat ze nog langer meegaan. Regelmatig schoonmaken en invetten is de beste manier om je Blundstones te verzorgen. Na het schoonmaken moeten ze opnieuw worden ingevet. Laat ze altijd op natuurlijke wijze en op kamertemperatuur drogen.

Waarschuwing: Hydrolyse (ontbinding door vocht) kan voorkomen wanneer PU in warme, vochtige omstandigheden wordt gebruikt of opgeslagen. Als de schoenen voor langere tijd worden opgeslagen, dienen ze in goed ventilerende, airconditioned ruimte te worden bewaard. Indien dit niet gebeurd kunnen de zolen voortijdige ontbinding van het rubber laten zien.

Bij correct gebruik, juiste opslag en goede verzorging kunt u jarenlang genieten van uw Blundstones.