Bye Bye Itch

Hilton Herbs
    Levertijd:1 -3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

BYE BYE ITCH van het merk Hilton Herbs is samengesteld om paarden een betere weerstand te geven tegen seizoens gebonden jeuk. Het supplement is rijk aan esessentiële vetzuren wat van vitaal belang is om de huid te behoeden tegen jeuk. Het stimuleert een natuurlijke weerstand tegen irritaties. Dit supplement bevat ook kruiden die een herstellende en koelende eigenschappen bezitten. Inhoud van de verpakking 2 en 4 kilo. Ervaringen zijn tot nu toe veel belovend.

Marieke stuurt schrijft: "mijn lastige eter doet het goed op Bye, Bye Itch en het eczeem ziet er rustiger uit" Of berichtje van Simone, stuur je nog een emmer BBI? Paard heeft nog helemaal niet echt geschuurd en veel bomen etc hier.

 

 

BYE BYE ITCH is ontwikkeld om te worden gevoerd aan paarden en ponies
in de maanden voorafgaande aan en tijdens het seizoen. Het kan gegeven wordentijdens de winter op een lagere hoeveelheid.

Dit supplement is zeer uitvoerig gestest in het Verenigd Koninkrijk waar 93 % van de deelnemers aangegeven hebben dat dit produkt significant geholpen heeft bij het paard of pony. Neem aub minimaal 1 maand in acht voordat resultaten getoond worden.

Ingrediënten: Lijnzaad, Brouwersgist, actieve kool, ijzerhard, brandnetels, diatomeenaarde.

Voeradvies:
Voeg de kruiden dagelijks toe aan het normale voer, splits indien mogelijk de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden.

Aanbeveling voor hoeveelheid (hou rekening met type paard/pony)

Tot 1.28 meter stokmaat : 1 schepje dagelijks
1.28 m. tot 1.48 m stokmaat : 2 schepjes dagelijks
1.48 m. tot 1.58 m. stokmaat : 3 schepjes dagelijks
1.58 m tot 1.68 m. stokmaat : 4 schepjes dagelijks
Groter dan 1,68 meter stokmaat : 4 to 5 schepjes dagelijks

Hoeveel moet ik geven ?
U kan bovenstaand advies volgen, rekening houdend met het type paard wat u heerft.   Bij gebruik op langer termijn kan een lagere hoeveelheid toereikend zijn. Bij kruidenprodukten adviseren wij na plusminus  6-8 weken gebruik een pauze van 2-4 weken te nemen om de werkzaamheid van het kruid voor het dier te behouden.
Introduceer de kruiden geleidelijk als met elk nieuw voer of supplement en bouw op naar de maximale hoeveelheid in enige dagen.

Wonderen bestaan niet maar de fieldtrial die Hilton Herbs uitgevoerd heeft voor hun product Bye Bye Itch gaf wel hele goede resultaten bij veel paarden en ponies. 86,7 % constateerde minder jeuk en 10 % helemaal geen jeuk meer. De trial was in de UK op verschillende locaties en voor een periode van 8 maanden en niet zoals ik voor sommige produkten zie met start september en dan 3 maanden want die begrijp ik zelf ook nog wel. De achterliggende gedachte is dat je ZE van binnenuit moet oplossen, door niet het immuunsysteem te verhogen (is altijd een nog go bij auto immuunziekten) maar door afvalstoffen af te vangen (geactiveerde kool en diatomeenaarde) en het paard te voeden met essentiële vetzuren en kruiden met herstellende en koelende eigenschappen.

 

Gerelateerde Producten