Hoof & Health

Hilton Herbs
    Levertijd:voorjaar 2018
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Het beste van zee en aarde samengesteld. Een kruidenmengsel dat een gebalanceerde samenstelling van vitale nutriƫnten bezit voor ondersteuning van eeen gezonde hoef en hoorngroei en een mooie huid en haar conditie. Hoof & health helpt ook voor een diepe vachtkleur en helpt bij een optimale zenuw- en spijsverteringssysteem en een goed en sterk spierstelsel en botten. Zeer geschikt voor de algehele vitaliteit en gezondheid voor paarden en ponies van alle leeftijden. Inhoud verpakking 4 kilo

Hoof & Health is rijk aan belangrijke sporenelementen zoals Jodium, Sulphur, Calcium, Koper, Magnesium, Selenium gecombineerd met meer dan 20 amino acids, Vitamine B,C,D en E. Hoof & Health is de natuurlijke manier om je paard mineralen, sporen elementen en vitaminen te voeren.

Een 4 kg emmer is voldoende voor 4 maanden gebruik bij een gemiddeld paard op een basis van 2x 15 ml lepels dagelijks.

IngrediĆ«nten: Knots wier  (Ascophyllum nodosum), Rozenbottel, Calcified zeewier en Blaaswier (Fucus vesiculosus). Deze zeewieren komen uit Engeland, Schotland en Ierland en zijn gecontroleerd op vervuilingen en zware metalen.

Geen vulstoffen, geen conserveringsmiddelen, geen smaak of kleurstoffen enkel kruiden en niets anders.

Neem altijd contact op met uw dierenarts als u twijfels heeft over de gezondheid van uw paard of pony.

Voeradvies:
Voeg de kruiden dagelijks toe aan het normale voer, splits indien mogelijk de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden.

Aanbeveling voor hoeveelheid (hou rekening met type paard/pony)

Tot 1.28 meter stokmaat : 1 schepje dagelijks
1.28 m. tot 1.48 m stokmaat : 2 schepjes dagelijks
1.48 m. tot 1.58 m. stokmaat : 3 schepjes dagelijks
1.58 m tot 1.68 m. stokmaat : 4 schepjes dagelijks
Groter dan 1,68 meter stokmaat : 4 to 5 schepjes dagelijks

Hoeveel moet ik geven ?
U kan bovenstaand advies volgen, rekening houdend met het type paard wat u heeft. Bij gebruik op langer termijn kan een lagere hoeveelheid toereikend zijn. Bij kruidenprodukten adviseren wij na plusminus  6-8 weken gebruik een pauze van 2-4 weken te nemen om de werkzaamheid van het kruid voor het dier te behouden. Kruidenprodukten met een reinigende werking adviseren wij om als kuur te gebruiken b.v. 2 maal per jaar in bijvoorbeeld het voor- en najaar.