Equimmune

Hilton Herbs
Nieuw
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Een vitamine boost voor je paard!

Als de weerstand van je paard wat hulp kan gebruiken, dan ga je aan de slag met Equimunne. Het is rijk aan Echninacea purpurea wortel. Equimunne geef je het paard tijdens periodes van mindere weerstand op elk moment van het jaar.

Samengesteld door Tincturen van Echinacea purpurea wortel, Gotu Kola blad, Mariadistel zaad, Kleefkruid, Klitkruid wortel, Rozenbottels en Appelazijn.

Keus uit een emmer van 1 of 2 kilo.

 

Reactie van Saksia K; 'mijn paard knapte goed op toen ik tijdens de verharing Equimmune gaf, in eerste instantie wat sloom, dacht dat het aan de warmte lag." Ik ben dus tevreden en bestel bij de volgende verharing weer.

Voor als uw paard of pony wat hulp kan gebruiken bij zijn/haar weerstand is  Equimmune een goede keus, rijk aan Echinacea purpurea wortel dat grote hoeveelheden echinosides bevat dat voornamelijk verantwoordelijk is voor de werkzaamheid van de plant. Geef Equimmune om het paard te helpen bij een zekere weerstand en immuniteits reactie op elk moment tijdens het jaar.

Hilton Herbs gebruikt Echinacea purpurea, en enkel de wortel van deze plan. dit is omdat de wortel de locatie is met de hoogste concentratie van echinosides worden gevonden. Het is de echinosides dat verantwoordelijk is voor de toegeschreven werkzaamheid van de plant voor het helpen van ondersteuning en behouden van een goed immuunsysteem.  Het Echincea kruid (de bovengrondse delen van de plant) is een veel goedkopere grondstof maar bevat veel lagere hoeveelheden echinosides,

Tincturen van Echinacea purpurea wortel, Gotu Kola blad, Mariadistel zaad, Kleefkruid, IJzerhard wortel en Rozenbottels.
 
Voeradvies:
Voeg de kruiden dagelijks toe aan het normale voer, splits indien mogelijk de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden.

Aanbeveling voor hoeveelheid (hou rekening met type paard/pony)

Tot 1.28 meter stokmaat : 1 schepje dagelijks
1.28 m. tot 1.48 m stokmaat : 2 schepjes dagelijks
1.48 m. tot 1.58 m. stokmaat : 3 schepjes dagelijks
1.58 m tot 1.68 m. stokmaat : 4 schepjes dagelijks
Groter dan 1,68 meter stokmaat : 4 to 5 schepjes dagelijks

Hoeveel moet ik geven ?
U kan bovenstaand advies volgen, rekening houdend met het type paard wat u heeft. Bij gebruik op langer termijn kan een lagere hoeveelheid toereikend zijn. Bij kruidenprodukten adviseren wij na plusminus  6-8 weken gebruik een pauze van 2-4 weken te nemen om de werkzaamheid van het kruid voor het dier te behouden.
Introduceer de kruiden geleidelijk als met elk nieuw voer of supplement en bouw op naar de maximale hoeveelheid in enige dagen.