Voordeelset Skincalmin

Feral Horse Care
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

3-stappen plan voor een effectieve aanpak bij paarden met (allergische) jeuk zoals staart- en maneneczeem (SME).

1. Anti-Itch lotion 500 ml (nieuwe receptuur)
2. Neutralizing spray 500 ml
3. Healing shampoo 500 ml (is momenteel niet leverbaar, wordt nagestuurd)

LET OP: verbeterde versie van de Anti-Itch lotion met (licht) insectwerende werking door de toevoeging van cade olie en tea trea olie. De lotion heeft een andere geur dan u wellicht gewend bent.

https://www.facebook.com/Feralhorsecare/videos/834835003294788/

Wil je een voeradvies voor je paard of heb je andere vragen? Bel dan 0348 446168 of stuur een mail naar info@atorka.nl

Review SkinCalmin:

Ik had al veel producten geprobeerd maar niks werkte zo goed dat mijn pony zonder eczeemdeken kon.Toen ik in april een oproep zag staan dat Feral Horse testpaarden zocht voor een nieuw product tegen jeuk door zomereczeem heb ik mijn Connemara merrie opgegeven. In de eerste week dat ik SKINCALMIN Anti-Itch lotion gebruikte ging ze duidelijk minder schuren en genazen de schaafwonden. Na een maand schuurde ze amper nog en heb ik besloten haar zonder deken te laten. Dit is erg goed gegaan en inmiddels hoefde ik zelfs niet meer dagelijks te smeren. Schuurt ze nog wel een keer, dan smeer ik haar een keer extra in en dan gaat het weer goed.

Toen de producten in de verkoop kwamen heb ik de Neutralizing spray erbij gekocht. Ook hier ben ik zeer tevreden mee! Zelfs na een flinke regenbui ruik je het een dag later nog en dus minder last van vliegen.

Groetjes, Inga

 

Begin van het jeukseizoen 2014 ben ik begonnen met Skincalmin smeren bij mijn import merrie Kvika. Ze heeft al jaren zomereczeem. Door de gunstige manier van houden kon ze op de goede dagen vaak zonder deken, maar op slechte dagen was zelfs een deken alleen niet voldoende. Haar staart, manen, buik en flanken waren dan open,kaal en opgezet.

We zijn nu 3 maanden verder met het gebruik van Skincalmin. De plekjes die ze krijgt zijn sneller genezen, en ook zijn de plekjes minder geworden. Ze staat nu al de hele tijd zonder deken, en hoewel haar manen op sommige plekken iets minder beginnen te worden, is haar huid nog steeds rustig en heel.

Kvika krijgt een laag suiker voerbeleid, veel ruwvoer  minder gras) en heeft altijd de mogelijkheid in een afgesloten voor vliegen schuilstal te gaan staan.

Nu dat er producten bij zijn gekomen, kijk ik er naar uit deze ook te gaan proberen want Skincalmin Anti-Itch lotion heeft zich voor mij bewezen als goed product!

Groetjes