Weerstand Compositum

Groene Os
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Van het merk de Groene Os, in poedervorm om het immuunsysteem te ondersteunen. Eigenschappen van
Weerstand Compositum is een breed samengesteld middel met een krachtige werking op het immuunsysteem. Weerstand Compositum kan preventief worden ingezet, maar ook als kortdurende kuur om de weerstand van het paard of pony een boost te geven.

Samenstelling
Zink picolinaat, Ascorbinezuur (vitamine C), Methylsulfonylmethaan (MSM), L-lysine, Trigonella foenum graecum (fenegriek), Plantago major (grote weegbree), Echinacea purpurea (rode zonnehoed), Tabebuia (Pau d’Arco).

Zink zorgt voor een goede functie van de enzymsystemen en de celstofwisseling. Zink ondersteunt het immuunsysteem en helpt de huid te herstellen. Voor een optimale opname is zink van organische oorsprong toegevoegd.
L-lysine is nodig voor het herstel en de bescherming van weefsels en draagt bij aan de weerstand tegen virale infecties (met name herpesvirussen). Ook is L-Lysine nodig voor een goede energiehuishouding.
Trigonella foenum graecum (fenegriek) helpt de weerstand te versterken.
Plantago major (grote weegbree) verzacht de slijmvliezen van de luchtwegen en het maag- darmkanaal en helpt deze te herstellen.

Gebruiksaanwijzing
Paarden en pony’s: 1 à 2 maatscheppen per dag door het voer (poeder licht bevochtigen om te voorkomen dat het uit de voerbak geblazen wordt) Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.