Cool4Horses

Cool4Horses en drachtige merries

Cool4Horses voeren aan drachtige merries

Is dit verstandig? Een vraag die wij momenteel regelmatig krijgen. Het eczeemseizoen lijkt dit jaar vroeg te starten en veel merries zijn nog dragend. 

Het C4H advies:

De C4H brok: Wij hebben geen veldtesten gedaan met drachtige en/of zogende merries. Echter, 1 van de C4H gebruikers was afgelopen jaar dermate desperaat met een aangedane (zogende) merrie dat ze het heeft gegeven, zonder enig nadelig effect te hoeven constateren. 
 
Omdat er geen testen zijn gedaan op grotere schaal waarbij er naar de effecten van C4H op organen is gekeken, raden we het af; gewoonweg omdat we de effecten op foetus of pasgeborene niet weten.
 
De C4H olie: deze is veilig te gebruiken. Tijdens de komende periode zou het aanbrengen van de olie ruimschoots effectief moeten zijn. 

Cool4Horses gebruik bij merrie met veulen

Van José ontvingen wij dit bericht: “Ik ben echt nog steeds zeer tevreden over de olie! Laatst wat versloft met smeren, had ze plekjes boven in haar flank en op t gezicht/oren, na 1x smeren mooi korsten, na 2x smeren lieten de korsten alweer los met een heel huidje eronder.. nu gister voor de 3e keer gesmeerd en verwacht dat de huid dan weer rustig is! Haar staart is helemaal heel nu, eigenlijk al tijden niet meer gesmeerd, ook weinig korsten te zien. Smeren doe ik dan 1x in de 2 a 3 dagen. Super tevreden!” 

José gebruikte alleen de Cool4Horses olie en niet de brokjes, daar haar merrie een veulen aan de voet had. Om deze reden draagt de merrie dan ook een Boett Light deken gedurende de zomerperiode. Maar wederom een indrukwekkend Cool4Horses testresultaat.

Merrie met veulen van José uit Dreumel.

Nieuwsgierig of C4H ook iets voor jouw paard is?

Wij hebben een startpakket ontwikkeld. Inhoud is 5 kilo brok en een flesje olie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »
0
Scroll naar top