Corona maatregelen

Corona maatregelen

Graag informeren wij jullie dat onze leveringen gewoon doorgang vinden. We hebben een aantal leuke acties. Zo verzenden wij op dit moment gratis bij bestelling vanaf €25,- (voer uitgezonderd). Ook ontvang je een gratis brownie in je pakketje. Die bestellen wij bij Brownies&Downies Woerden om hen te steunen in deze moeilijke tijd. Wanneer je een eczeemdeken besteld hebt, ontvang je hier een gratis proefflacon Helmosan Huidolie t.w.v. €12,50 bij.

De verzending kan iets langer duren dan je gewend bent door de drukte. Ook kan het voorkomen dat artikelen minder snel leverbaar zijn. Een deel van ons assortiment komt van leveranciers uit het buitenland en de maatregelen tegen het coronavirus verschillen per land. De Nederlandse en Belgische post hebben de volgende maatregelen genomen: 

Nederland – PostNL: De bezorger tekent voor ontvangst na toestemming van de ontvanger voor bezorging. De bezorger vraagt de ontvanger om de laatste 3 cijfers van de ID kaart en zij noteren die in het handtekeningveld.

België – Bpost: de postbode en de ontvanger blijven minimaal één meter uit elkaar. De distributie vindt zoveel mogelijk plaats zonder fysiek contact. Indien een handtekening vereist is, tekent de postbode zelf voor ontvangst in aanwezigheid van de klant.

Brownies & Downies

Ken jij onze actie al?
Wij geloven bij Atorka Ruitersport in de kracht van samenwerking. Om elkaar te ondersteunen bestellen wij iedere dag bij Brownies&Downies Woerden een x aantal brownies. Deze ontvang je vanaf 18 maart gratis in je pakketje! Dit geldt voor alle bestellingen vanaf €25,-. Iedere dag worden er verse brownies kant en klaar geleverd.

Daarnaast zijn wij in gesprek met leveranciers om iedere week een originele actie te bedenken, want ook onze leveranciers steunen ons “brownie plan”. Voor week 13 ligt er een plan in samenwerking met Harry’s Horse. Een van de eerste bedrijven die ons direct steunde. Deze week acties plaatsen wij op fb Atorka, Insta Atorka, in de Atorka Nieuwsbrief en uiteraard op de homepage van onze webwinkel.

Zadels passen en controleren tijdens Corona periode?

Dat kan doorgaan, ook Hans heeft zijn maatregelen getroffen. Wil je hier meer over weten? Dan Hans even bellen hoor. Zijn nummer is 06 287 13 577.

Neem bij vragen even contact met ons op. Door de drukte reageren wij mogelijk iets minder snel dan normaal. We wensen jullie allemaal veel succes en gezondheid!

Translate »
0
Scroll naar top