Equitec ijslander hoofdstel
Equitec IJslander hoofdstellen
Equitec E-Champ
Equitec zadels
Equitec wedstrijdshirt zwart 3
Equitec ruiterkleding
Equitec rijbroek grip
Equitec rijbroek
Equitec Frontriem Blue Star
Equitec frontriemen

Equitec

Atorka Ruitersport is de trotse dealer van het merk Equitec. Dit merk komt uit Denemarken en streeft naar perfectie tot in elk klein detail. 
De Equitec producten, zoals zadels, hoofdstellen en ruiterkleding zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid. Speciaal ontworpen voor (de ruiters van) IJslandse paarden. Vind je een bepaald Equitec product (nog) niet op onze site? Neem dan contact op met de Atorka klantenservice, het telefoonnummer is 0031 (0) 348 446168. Wil je graag eerst passen, voelen en dan bestellen? Kom dan naar onze shop in Montfoort.

Equitec

Equitec is een Deens bedrijf dat streeft naar perfectie tot in elk klein detail. Ze ontwerpen producten waarbij functionaliteit en mooi design samengaan en naast elkaar bestaan. De aanpak komt het paard, de ruiter en de toeschouwers ten goede. De Equitec producten zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor IJslandse paarden. 

Equitec kleding

Equitec heeft een aantal kledingstukken voor ruiters ontworpen. Deze lijn bestaat uit een rijbroek en een trainingshirt. Ze zijn beide voorzien van mooie kanten details, wat de items een luxueuze uitstraling geeft. 

Equitec hoofdstellen

Prachtige frontriemen, bakstukken, complete hoofdstellen en losse neusriemen. Equitec heeft een prachtige collectie hoofdstellen en teugels. Je kunt zelf je hoofdstel samenstellen. Kies een frontriem en een neusriem, je kunt elke combinatie maken.

Equitec zadels

De E-serie zadels van Equitec zijn ontstaan uit ontwikkeling, innovatie, onderzoek en de unieke ambachten van enkele van Europa’s beste zadelmakers. De E-serie bestaat uit in totaal 7 nieuwe modellen met 2 verschillende zadelboomsystemen; Equitec E-innoflex en E-futureflex. Met een Equitec zadel haal je een product van hoge kwaliteit in huis, dat al jaren getest is door onze experts. Equitec-zadels bieden alles wat uw IJslandse paard en wat u nodig heeft de komende jaren.

Equitec wedstrijdshirt zwart 3
Scroll naar top