Equitec

Equitec is een Deens bedrijf gespecialiseerd in het maken voor producten voor IJslandse paarden en IJslander ruiters.

Dit bedrijf streeft naar perfectie tot in het kleinste detail. 

De producten, zoals zadels, hoofdstellen en ruiterkleding zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan functionaliteit en duurzaamheid.  

Vind je een bepaald Equitec product (nog) niet op onze site? Neem dan contact op met de Atorka klantenservice, het telefoonnummer is 0031 (0) 348 446168.

Wil je graag eerst passen, voelen en dan bestellen? Kom dan naar onze shop in Montfoort.

Equitec

Aanbevolen producten

Equitec zadels
Equitec hoofdstellen
Equitec ruitershirt
Equitec rijkleding
Equitec frontriemen

Equitec

Equitec is een Deens bedrijf dat streeft naar perfectie tot in het kleinste detail. Ze ontwerpen producten waarbij functionaliteit en mooi design samengaan en naast elkaar bestaan. Deze aanpak komt het paard, de ruiter en de toeschouwers ten goede. De producten zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor IJslandse paarden.

Hoofdstellen

Dit merk heeft werkelijk een prachtige collectie hoofdstellen ontwikkeld. 

Maar ook prachtige frontriemen, kopstukken, losse neusriemen en teugels. Je kunt zelf je hoofdstel samenstellen. Kies een frontriem en een neusriem, je kunt elke combinatie maken.

Comfort Lux Bruin hoofdstel

Comfort Lux Bruin hoofdstel is een klassiek hoofdstel van prachtig bruin leer. Voorzien van een V-vormige frontriem. Dit model heeft een lage neusriem en is voorzien van zilverkleurige gespen. Het kopstuk is anatomisch gevormd en gevoerd met zacht leer om je paard een optimaal gevoel van comfort te geven.

Comfort Lux Rosegold hoofdstel LN

Het Comfort Lux Rosegold hoofdstel LN is een gemaakt van goede kwaliteit donkerbruin leer. Het is voorzien van een prachtig bewerkte U-vormige frontriem met rosé-gouden kristallen en mooie lage neusriem. Het anatomische kopstuk  en de neusriem zijn gevoerd met zacht leer wat je paard een fijne bescherming geeft. Alle gespen zijn ook uitgevoerd in rosé-goud. Een prachtig hoofdstel voor als je wedstrijden gaat rijden!

Kopstuk met frontriem

De Comfort Fit bestaat uit een zwart lederen kopstuk met een prachtige frontriem met 9 druppelvormige kristallen. Verkrijgbaar in zwart en blauw. Met het unieke design van de frontriem steel je de show op elke wedstrijd of ander evenement. Super te combineren met een van de soft comfort fit neusriemen.

Losse frontriemen

Equitec heeft een werkelijk unieke lijn met losse frontriemen. Gemakkelijk te verwisselen vanwege het zogenaamde snel wissel systeem. 

Snel wissel systeem

Het snel wissel systeem is een vernuftige systeem wat je de mogelijkheid geeft om snel te wisselen van bijvoorbeeld kopstuk, neusriem of frontriem. Naar gelang welk paard je rijdt of in welke mood je bent.  Alle producten uit dit systeem zijn handgemaakt van hoge kwaliteit leer en afgewerkt met prachtig kwaliteit gespen.

Kleding

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan het maken van een mooie kledinglijn. Onder andere een prachtige rijbroek in 2 varianten en een prachtig shirt in zwart en wit, voorzien van mooie kanten details, wat deze items een luxueuze uitstraling geeft.

Wij verwachten zeker dat deze lijn zal worden uitgebreid.

Zadels

De E-serie zadels van Equitec zijn ontstaan uit ontwikkeling, innovatie, onderzoek en de unieke ambachten van enkele van Europa’s beste zadelmakers. De E-serie bestaat uit in totaal 7 nieuwe modellen met 2 verschillende zadelboomsystemen; Equitec E-innoflex en E-futureflex. Met een Equitec zadel haal je een product van hoge kwaliteit in huis, dat al jaren getest is door onze experts. Deze zadels bieden alles wat uw IJslandse paard en wat u nodig heeft de komende jaren.

Online bestellen

Equitec producten kan je gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Wil je advies? Neem dan gewoon even contact op met klantenservice@atorka.nl, wij adviseren je graag.

Langkomen in onze Shop?

Het is uiteraard ook mogelijk om de Equitec producten eerst eens te komen bekijken of te passen. Je bent van harte welkom. Maak dan even een afspraak via klantenservice@atorka.nl of telefonisch +31 (0) 348 446168. Dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen en te adviseren. Uiteraard staat er dan ook een kopje koffie of thee voor je klaar.