Euro-Star

Euro-Star noemt zichzelf de expert in rijbroeken. Niet zo gek, want met 60 jaar ervaring in rijbroeken ontwerpen en produceren weten ze er alles van.

Alles wordt ontworpen in eigen atelier en geproduceerd in Europa, met Duitse kwaliteit.

Alle rijbroeken zijn gekend om het innovatieve design, de zeer fijne pasvorm en draagbaarheid tot op het hoogste niveau van de paardensport

Het is de duidelijke wens van van dit bedrijf om het hippisch design naar een hoger niveau tillen. Innovatieve producten gecreëerd door de studie van de bewegingen van ruiters op het paard. De premium sportkleding van Eurostar is op maat gemaakt om u te helpen perfectie te bereiken terwijl u uw ultieme passie uitvoert. 

EuroStar

Aanbevolen producten

Euro-Star Equitation Queen
Euro-Star ESLadonna
Advies nodig?

Premium sportkleding van Euro-Star

Euro-Star brengt hippisch design naar een hoger niveau. Het zijn stuk voor stuk innovatieve producten die zijn gemaakt door de bewegingen van ruiters op het paard te bestuderen. Euro-Star zijn experts in het combineren van technologie en elegantie om u hoogwaardige rijbroeken van uitstekende Duitse kwaliteit te bieden. De premium sportkleding van EURO-STAR is op maat gemaakt om u te helpen perfectie te bereiken terwijl u uw ultieme passie uitvoert.

Het Euro-Star assortiment bij Atorka

Alhoewel Euro-Star nog niet heel bekend is in de zogenaamde IJslanderwereld, hebben wij er toch voor gekozen om 3 modellen in onze collectie op te nemen.  De EuroStar Equitation Queen en de Easy Rider Evita voor de dames en de Easy Rider Zohra voor de jeugd.

Van Euro-Star hebben wij een prachtige jodphur rijbroek in onze collectie opgenomen: de Equitation Queen. Deze broek heeft een prachtig en elegant ontwerp. De mooie hoge tailleband is niet alleen prettig dragen, maar ondersteunt je rug ook.
De Eurostar Equitation Queen hebben wij met een volledige kunstleren zit en met een volledige silicone zit. Dus zoals Eurostar betaamt, voor ieder wat wils.

Easy Rider by Euro-Star

Easy Rider is een collectie van Euro-Star. De paardrijbroeken van Easy Rider vallen op vanwege de functionele en comfortabele stof. Wat vind je bijvoorbeeld van de stoere Easy Rider Evita jodphur rijbroek voor dames? En niet te vergeten de jodphur rijbroek voor de jeugd de ERZohra.

Euro-Star Equitation Queen jodhpur rijbroek

De Euro-Star jodhpur rijbroek Equitation Queen heeft een volledig kunstleren zitvlak en een innovatieve tailleband om de onderrug van de ruiter warm te houden en te ondersteunen. Deze jodhpur rijbroek is gemaakt van een moderne stretch stof wat de broek vuil- en waterafstotend maakt. De broek heeft een hele mooie, vrouwelijke pasvorm met optimaal draagcomfort. Fijne broek voor de zomer!

Easy Rider Zohra jodphur rijbroek voor de jeugd!

Eindelijk heeft Atorka een jodphur rijbroek voor de jeugd gevonden, namelijk de ERZohra

Deze stoere en comfortabele jodphur rijbroek voor kinderen is een zogenaamd 5-pocket model en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw met een mooi contrasterende stiksel. Zowel voor jongens als meisjes!

Euro-Star of Easy Rider jodphur broeken online bestellen?

Wil je een jodhpur rijbroek van Euro-Star of Easy Rider online bestellen? Dat kan in onze webshop. Wil je graag een keer een rijbroek van Euro-Star komen passen? Dan ben je van harte welkom in onze shop. Maak een afspraak telefonisch of via de mail en wij zorgen er voor dat er iemand is om je te ontvangen en te adviseren.  Heb je vragen over de pasvorm en zijn deze nog niet beantwoord bij het artikel? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Dit kan per telefoon 0348 446168 of via de mail: klantenservice@atorka.nl en we regelen het voor je.