Euro-star jodhpurbroek Equitation Queen navy
Euro-Star Equitation Queen
Euro-Star jodhpur broek
Euro-star jodhpurbroek Equitation Queen grijs
Euro -Star Equitation Queen
Equitation Queen van Euro-Star
Euro-star jodhpurbroek Equitation Queen grijs
Advies nodig?

Euro-Star

Euro-Star noemt zichzelf de expert in rijbroeken. Niet zo gek, want met 60 jaar ervaring in rijbroeken productie weten ze er alles van. Alles wordt ontworpen in eigen atelier en geproduceerd in Europa, met Duitse kwaliteit. Alle rijbroeken zijn gekend om het innovatieve design, de zeer fijne pasvorm en draagbaarheid tot op het hoogste niveau van de paardensport.

Premium sportkleding van Euro-Star

Euro Star brengt hippisch design naar een hoger niveau. Het zijn stuk voor stuk innovatieve producten die zijn gemaakt door de bewegingen van ruiters op het paard te bestuderen. Euro-Star zijn experts in het combineren van technologie en elegantie om u hoogwaardige rijbroeken van uitstekende Duitse kwaliteit te bieden. De premium sportkleding van EURO-STAR is op maat gemaakt om u te helpen perfectie te bereiken terwijl u uw ultieme passie uitvoert.

Het Euro-Star assortiment bij Atorka

Op dit moment hebben we 2 jodhpur rijbroeken in ons assortiment. Dit zijn de modellen ‘Equitation Queen’ en ‘Easy Rider’.

Euro-Star artikelen online bestellen?

Wil je een jodhpur rijbroek van Euro-Star online bestellen? Dat kan in onze webshop. Wil je graag een keer een rijbroek van Euro-Star komen passen? Dan ben je van harte welkom in onze shop. Dit zijn onze openingstijden. Heb je vragen over de pasvorm en zijn deze nog niet beantwoord bij het artikel? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Dit kan per telefoon 0348 446168 of via de mail: klantenservice@atorka.nl en we regelen het voor je.

Scroll naar top