Ontvang 15% KORTING met: 15724
00
D
00
U
00
M
00
S

Euro-Star

Euro-Star noemt zichzelf de expert in rijbroeken. Niet zo gek, want met 60 jaar ervaring in rijbroeken ontwerpen en produceren weten ze er alles van.

Alles wordt ontworpen in eigen atelier en geproduceerd in Europa, met Duitse kwaliteit.

Alle rijbroeken zijn gekend om het innovatieve design, de zeer fijne pasvorm en draagbaarheid tot op het hoogste niveau van de paardensport

Het is de duidelijke wens van van dit bedrijf om het hippisch design naar een hoger niveau tillen. Innovatieve producten gecreëerd door de studie van de bewegingen van ruiters op het paard. De premium sportkleding van Eurostar is op maat gemaakt om u te helpen perfectie te bereiken terwijl u uw ultieme passie uitvoert.

Aanbevolen producten

Euro-Star Equitation Queen jodhpur rijbroek
Euro-Star Equitation Queen jodhpur rijbroek
149,00

Producten van Euro-Star

Aanbieding
Euro-Star ESSandi Parka regenjas
Euro-Star Sandi Parka regenjas
125,00
Euro-Star ESMadeleine vest
Euro-Star Madeleine vest
149,95
Euro-Star rijbroek ESArielle Grip Connect
Euro-Star rijbroek ESArielle Grip Connect
259,00
Aanbieding
Euro-Star ESLina rijjasje
Euro-Star ESLina rijjasje
135,00
Euro-Star ERSara jodhpur rijbroek
Euro-Star ERSara jodhpur rijbroek
129,95
Euro-Star Equitation Queen jodhpur rijbroek
Euro-Star Equitation Queen jodhpur rijbroek
149,00

Premium sportkleding van Euro-Star

Euro-Star brengt hippisch design naar een hoger niveau. Het zijn stuk voor stuk innovatieve producten die zijn gemaakt door de bewegingen van ruiters op het paard te bestuderen. Euro-Star zijn experts in het combineren van technologie en elegantie om u hoogwaardige rijbroeken van uitstekende Duitse kwaliteit te bieden. De premium sportkleding van EURO-STAR is op maat gemaakt om u te helpen perfectie te bereiken terwijl u uw ultieme passie uitvoert.

Het Euro-Star assortiment bij Atorka

Alhoewel Euro-Star nog niet heel bekend is in de zogenaamde IJslanderwereld, hebben wij er toch voor gekozen om 2 modellen in onze collectie op te nemen.  De EuroStar Equitation Queen en de ERSara.

Euro-Star Equitation Queen jodhpur rijbroek

De Euro-Star jodhpur rijbroek Equitation Queen heeft een volledig kunstleren zitvlak en een innovatieve tailleband om de onderrug van de ruiter warm te houden en te ondersteunen. Deze jodhpur rijbroek is gemaakt van een moderne stretch stof wat de broek vuil- en waterafstotend maakt. De broek heeft een hele mooie, vrouwelijke pasvorm met optimaal draagcomfort. Fijne broek voor de zomer!

Euro-Star of Easy Rider jodphur broeken online bestellen?

Wil je een jodhpur rijbroek van Euro-Star? Dat kan in onze webshop. Wil je graag een keer een rijbroek van Euro-Star komen passen? Dan ben je van harte welkom in onze shop. Maak een afspraak telefonisch of via de mail en wij zorgen er voor dat er iemand is om je te ontvangen en te adviseren.  Heb je vragen over de pasvorm en zijn deze nog niet beantwoord bij het artikel? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Dit kan per telefoon 0348 446168 of via de mail: [email protected] en we regelen het voor je.

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0