Even voorstellen… Kirsten Danz

Door: Kristen Danz

Even voorstellen… Kirsten Danz

Hallo allemaal! Mijn naam is Kirsten Danz en ik woon in Montfoort.

Paardrijden

Vanaf mijn 8e levensjaar rijd ik paard en ik heb tot en met 2019 een aantal verzorgpony’s en -paarden gehad. In deze jaren kwam ik wel eens bij Atorka om leuke dingen te kopen. Toen ik in 2019 rolstoelgebruiker werd, ben ik minder gaan paardrijden. Toch rijd ik af en toe nog op mijn maatje Ukkie, een KWPN’er uit 2001.

Werken bij Atorka

In september 2021 kwam ik bij Yvonne met de vraag of ze misschien een plekje voor mij had bij Atorka. Na een week proefdraaien bleek dat het super ging. Ik werd direct opgenomen in het team. In september startte ik met het inpakken van bestellingen, het uitpakken van leveringen van de leveranciers en met het opnemen van de telefoon.

Niet meer weg

Oorspronkelijk zou ik in februari weggaan om te starten aan een nieuwe opleiding, maar ik heb besloten om voorlopig bij Atorka te blijven omdat ik het ontzettend naar mijn zin heb. Nu we Tonny er als collega hebben bijgekregen, hebben we de werkzaamheden wat anders verdeeld. Vanaf januari houd ik me bezig met de voorraad in Exact en ben het aanspreek punt van de Atorka klantenservice. Ik zorg ervoor dat de voorraad zo goed mogelijk klopt en beantwoord de klantenservice mails en telefoontjes.

Meer blogs

Paardrijhandschoenen

Paardrijhandschoenen

Waar moeten goede paardrijhandschoenen aan voldoen? Paardrijjhandschoenen moeten comfort, grip en warmte bieden. Handschoenen voor werkzaamheden op stal en rondom de paarden moeten warm en

Lees verder >