Atorka Team

Even voorstellen… Linda

Even voorstellen… Linda

Hoi! Mijn naam is Linda van Tol, geboren en getogen in Harmelen. In 2011 kwam ik als klein paardenmeisje bij Yvonne de winkel binnen. Ik was op zoek naar een stage voor mijn 3de leerjaar op het voorgezet onderwijs. Ik werd aangenomen door Hans en Yvonne en zodoende begon ik mijn stage in de winkel van Atorka. Destijds was het nog een fysieke winkel en eens in de zoveel tijd was er een tweedehands markt. Ik kreeg van Yvonne de taak om deze markt te organiseren. Uit alle hoeken kwamen er klanten om hun tweedehands paarden spullen in te leveren. Ik noteerde de artikelen, hing er een label aan en sprak een prijs af met de klant. Uiteindelijk had ik 1249 (dat heb ik onthouden) artikelen verzameld. De dag van de tweedehands markt voelde dan ook echt als een feestje, want wat had ik daar lang naartoe gewerkt. Helaas kwam vlak daarna een eind aan mijn stage. Gelukkig mocht ik toen elke zaterdag bij Yvonne en Hans in de winkel komen werken. 

Inmiddels zijn we 10 jaar verder en zien mijn taken binnen Atorka er heel anders uit. Ik heb Hans en Yvonne in de afgelopen jaren met van alles en nog wat geholpen. Soms wat meer en soms wat minder, ik was tenslotte nog aan het studeren. Nu mijn studies zijn afgerond, ben ik weer helemaal terug bij Atorka. Dit keer als zzp’er, want sinds vorig jaar heb ik mijn eigen bedrijf.  

Met mijn bedrijf Linda van Tol, help ik ondernemers in de dierenbranche met taken als:

  • Webshop / website bouwen en onderhouden;
  • Social media onderhouden (met name YouTube en Pinterest);
  • Logo, huisstijl en andere media-uitingen ontwerpen;
  • Dieren fotografie;
  • Schrijven van teksten voor een website, blog of e-book. 
  • Het verbeteren van de vindbaarheid in zoekmachines (SEO), zoals Google. 
  • Maar ook het ondersteunen bij (nieuwe) software, het schrijven van handleidingen, onderhouden van de e-mail, etc. Voor alles wat hoort bij een virtual assistent kun je bij mij terecht.

Mijn taken binnen Atorka? Een echte vliegende kiep, net als Nike, maar dan in de online webshop! Jullie zullen mij dus niet veel zien in de showroom en krijgen mij ook niet aan de telefoon. Ik ben namelijk verantwoordelijk voor het goed functioneren van de webshop. Het plaatsen van nieuwe producten, schrijven van teksten/blogs, bedenken en implementeren van nieuwe functionaliteiten… het behoort allemaal tot mijn taken. Ook houd ik de Atorka Pinterest en YouTube kanalen bij en heb ik in samenwerking met Atorka het zomereczeem e-book geschreven. Genoeg te doen dus! 

Atorka team

Atorka Team
Even voorstellen... Yvonne
Atorka Team
Even voorstellen... Hans
Atorka Team
Even voorstellen... Nike
Atorka Team
Even voorstellen... Linda
Scroll naar top