Atorka Team

Even voorstellen… Maureen

Hoi allemaal!

Afgelopen augustus ben ik begonnen met werken bij Atorka Ruitersport. Hoog tijd om mijzelf voor te stellen dus! Mijn naam is Maureen en ik ben 23 jaar oud. Ik ken Hans en Yvonne nog uit de tijd dat zij een winkel hadden in Montfoort. Deze zomer vroegen ze mij of ik iemand wist die hen kon helpen in de shop. Dat leek me wel wat voor mij! Ik was net klaar met mijn opleiding, Hbo-rechten. Hier wilde ik niet perse direct mee verder gaan, dus ik besloot om eens langs te gaan bij Atorka.

Al die mooie spullen en iedere dag komt er wel weer wat bij! Nieuwe voorraad uitpakken, pakketjes inpakken en klanten blij maken. Allemaal heel leuk, maar de IJslanderwereld was mij totaal onbekend. Ooit wonnen we bij Atorka kaartjes voor het NK voor IJslanders. Samen met m’n moeder ging ik erheen, maar we snapten er niets van. Gelukkig komt daar al een beetje verandering in. Afgelopen zomer waren we weer op het NK en het ging al een stuk beter.

De kennis die Hans en Yvonne hebben, daar kan ik niet aan tippen. Maar iedere dag leer ik wat bij, om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen. En gelukkig weet ik wel iets over paarden. Sinds mijn achtste rijd ik paard. Ik stel jullie zo voor aan Davie, mijn KWPN’er. Bij Atorka houd ik me ook bezig met Facebook en Instagram. Verder maak ik afbeeldingen en bedenk ik (win)acties. En mocht je een handgeschreven kaartje bij je bestelling vinden, dan is de kans groot dat die van mij komt. Ook de nieuwe inpakservice vind ik heel leuk, we versturen kant-en-klare cadeautjes. En mocht Yvonne je trouwens doorverbinden met de afdeling ‘klantenservice’, dat ben ik ook!

Bij Atorka hebben we een passie voor IJslanders, maar er is nog zo veel meer. We zijn er voor ieder paard en iedere ruiter. Zelf heb ik sinds ruim 6 jaar een KWPN’er. Zijn naam is Davie en hij is 10 jaar oud. Ik rijd vooral recreatief met hem, plezier vind ik het allerbelangrijkste. Nu ik in een ruitersportzaak werk, heb ik de kans om veel producten uit te proberen. Een leuke bijkomstigheid. Zo heeft Davie voor de zomer een fijn vliegenmasker en ook is ons stalklimaat beter sinds het gebruik van BioStable. Het passen en testen van nieuwe producten is ook een mooie uitdaging. We streven ernaar om je zo goed mogelijk te kunnen informeren over hoe de kleding valt, hoe producten werken etc. Dit doen we vaak in de vorm van een blog. Meestal schrijft Yvonne die, maar zoals je merkt vind ik het ook leuk om te schrijven 😉

Mocht je nog meer willen weten of heb je een vraag? Je kunt me bereiken via klantenservice@atorka.nl. Tips en suggesties zijn ook altijd welkom, leuk! Groetjes, Maureen

Scroll naar top