14
Feed-X Gate Timer 3mtr draad enkel
12
Gate Timers
Feed-X draad haspel 15 mtr.
Advies nodig?
Feed-X Gate Timer

Feed-X Gate-Timers

De ‘Gate timers’ van FEED-X  worden geproduceerd door Swedish Control Systems AB in Åmål, Zweden. Dit bedrijf is gestart in 1985 en hebben al aan duizenden tevreden paarden – eigenaren geleverd, die zich nu niet meer een leven kunnen voorstellen zonder de ‘Gate timers’ van Feed-X.

Voordelen Gate-Timer

Naast de voordelen voor paarden en paardeneigenaren, hebben deze automatische voersystemen een positieve impact op het milieu. We hebben een berekening gemaakt waaruit blijkt dat de klanten autoritten en daardoor CO 2 -uitstoot besparen, wat overeenkomt met ongeveer 200 omwentelingen over de hele wereld – elk jaar.

Automatisch voeren = tijdswinst

Paarden, peuters en een eigen bedrijf. Het was deze combinatie die leidde tot de eerste feeders.

Veel te drukke ochtenden, veel heen- en weer gereis zorgden er voor dat er een oplossing moest komen. Met de komst van de 2e baby kwam ook het idee voor de Gate Timers.

Door het regelmatige voerschema kunnen de paarden veel beter de conditie van vacht, bespiering en kracht op peil houden.

De Feed-X gate timer is een must-have voor iedereen die zijn paarden op de wei of op een paddock heeft staan. Je stelt de timer één keer goed in en klaar. Het hek gaat open op het moment dat jij hebt ingesteld, geen stress meer omdat je mogelijk te laat bent met voeren of je paarden van het land te halen.

 

Het Feed-X assortiment bij Atorka

We hebben 4 variaties van het Gate-Timer systeem op voorraad. We hebben alleen het systeem los, maar ook in combinatie met verschillende lengtes draad en eventueel een atrolsysteem. Benieuwd wat het beste bij jou past? Neem een kijkje bij de verschillende producten of neem contact op met de klantenservice.

Gate-Timers van Feed-X online bestellen?

Wil je de Gate-Timer online bestellen? Dat kan in onze webshop. Heb je vragen over de automatische voersystemen voor paarden van Feed-X? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Dit kan per telefoon 0348 446168 of via de mail: klantenservice@atorka.nl en we regelen het voor je.

Scroll naar top