Feed-X Gate Timer

FEED-X Gate Timer producten worden geproduceerd door Swedish Control Systems AB in Åmål, Zweden. Dit bedrijf is begonnen in 1985 en heeft inmiddels geleverd aan vele  duizenden tevreden paarden en paardeneigenaren. Die zich nu geen leven meer kunnen voorstellen zonder de gate timer producten van Feed-X

Het idee van een poortopener is geweldig, echter het aantal klachten wat wij kregen over de Feed-X Gate Timer was net wat veel. Daarom zijn wij overgestapt op de Gallagher poortopener

Voordelen van een poortopener

Naast de voordelen voor paarden en paardeneigenaren, hebben deze automatische voersystemen een positieve impact op het milieu. We hebben een berekening gemaakt waaruit blijkt dat de klanten autoritten en daardoor CO2-uitstoot besparen, wat overeenkomt met ongeveer 200 omwentelingen over de hele wereld – elk jaar.

Automatisch voeren = tijdswinst

Veel te drukke ochtenden, drukke baan en paarden. De de komst van een poortopener kun je een regelmatige voerschema combineren met drukke werkzaamheden.  
Het is eigenlijk een must-have voor iedereen die zijn paarden op de wei of op een paddock heeft staan. Je stelt de timer één keer goed in en klaar. Het hek gaat open op het moment dat jij hebt ingesteld, geen stress meer omdat je mogelijk te laat bent met voeren of je paarden van het land te halen.

Automatische weide toegang voor je paard

Door gebruik te maken van een poortopener, kun je zelf de toegang naar de weide regelen voor je paard. Ideaal als je niet altijd bij je paarden in de buurt bent en ze toch beperkte weidegang wil geven.  

Poortopeners online bestellen?

Wil je een poortopener online bestellen? Dat kan in onze webshop. Heb je vragen over de automatische voersystemen voor paarden. Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Dit kan per telefoon 0348 446168 of via de mail: klantenservice@atorka.nl en we regelen het voor je.