FIR Tech Hoofdband

Fir Tech voor de mens

FIR-Tech voor de mens

FIR-Tech voor de mens is een nieuwe collectie in het assortiment van Catago. Na een collectie voor paarden en honden, is er nu een volledige lijn voor de mens. FIR staat voor: Far Infrared Rays. De FIR-Tech producten kenmerken zich door de keramische deeltjes, verweven in de stof. Deze deeltjes weerkaatsen de lichaamswarmte. Je kunt het vergelijken met de straling in een infraroodsauna. De keramische deeltjes zorgen voor een betere doorbloeding, opwarming van de spieren, afvoer van afvalstoffen en meer ontspanning. Bij de paarden hebben de producten, zoals dekens, dekjes en nekbeschermers, zich wat ons betreft al lang bewezen.

Diverse Fir Tech producten

De FIR-Tech producten die voor de mens verkrijgbaar zijn: een hoofdband, knieband, elleboogband en enkelband. Uiteraard niet alleen voor ruiters! Iedereen met o.a. spierproblemen is gebaat met FIR-Tech producten. 

De Catago FIR-Tech Healing fleece hoofdband is ideaal voor ruiters om onder de helm te dragen. De hoofdband is aan de bovenkant voorzien van een dun laagje mesh, hierdoor sluit de band goed aan. Deze stof is erg dun, dus het heeft geen invloed op de pasvorm van de helm. De hoofdband helpt om het voorhoofd, de oren en het eerste stukje van de nek warm te houden op de koude winterdagen. Het FIR-Tech materiaal zit alleen in de hoofdband, niet in de mesh bovenop. Ook ideaal voor onder een ander soort helm, of een leuke muts!

Eerder schreeft Lissie van H3Massage al eens blog over de werking van FIR-Tech producten bij paarden. Hierbij de link naar deze interessante blog. 

FIR-Tech Human elleboogband
FIR Tech Hoofdband

Fir Tech Vragen

Heb je nog vragen over onze producten? Bel ons dan: tel. 0348-446168 of mail ons.
Scroll naar top