GlucoBalance, win je aankoopbedrag terug!

GlucoBalance, win je aankoopbedrag terug!

GlucoBalance

In de huidige maatschappij zijn de hoeveelheden suiker die je overal vindt, enorm hoog. En dan hebben het nog niet gehad over de verborgen suikers die overal in zitten. Met name dat laatste maakt de uitdaging van een evenwichtige bloedsuikerspiegel voor je paard nog lastiger. Toch is dat hard nodig, want teveel suiker kan voor veel problemen zorgen. Phytonics Gluco Balance kan hier een goede ondersteuning bij bieden.

Deel je ervaring en win je aankoopbedrag terug

Gluco Balance is voor paarden en pony’s met overgewicht, door een verstoorde (suiker)stofwisseling, bijvoorbeeld door overmatige consumeren van fructosamine uit -voornamelijk- Engels raaigras. Maak jij gebruik van dit product voor jouw paard of pony? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring! En wie weet win je het aankoopbedrag terug. Is het de eerste keer dat je GlucoBalance besteld? Ook dan zijn wij heel erg benieuwd naar je ervaring en maak je natuurlijk ook kans om te winnen. 

Meedoen?

Wil je ook meedoen met onze actie? Bestel GlucoBalance in onze webshop en laat na de aankoop een review achter bij Beoordelingen. Let op, om een beoordeling te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn. De actie loopt tot eind juli.

Scroll naar top