Happy Horse - Happy Skin
Hulp bij zomereczeem
Aanbieding Happy Skin Zomereczeem Pakket
Happy Skin Huidspray
Happy Skin Buzz Off Spray
Happy Skin Repellent Spray
Happy Skin Huidgel
Happy Skin Huidgel
Aanbieding Happy Skin Zomereczeem Pakket
FAQ Happy Skin

Greenvalley Happy Skin

De Happy Skin producten van Greenvalley Health Products zijn nu ook verkrijgbaar bij Atorka! De producten zijn uitgebreid getest door een aantal IJslander ruiters, welke unaniem enthousiast zijn over deze producten. In ons assortiment vind je de Happy Skin Huidspray, Happy Skin Buzz Off Spray, Happy Belly Solid en de Happy Skin huidgel. De spray vermindert de kans op beten van de culicoide mugjes (knutten), de veroorzakers van zomereczeem. De wondgel helpt het herstel van de wondjes veroorzaakt door jeuk bij paarden met zomereczeem. De Happy Belly voeg je toe aan het voer om zo van binnen uit te ondersteunen en de Buzz Off spray beschermt je paard tegen alle insecten.

Wetenschap en duurzaamheid

Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing.

Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

Happy Skin Huid spray

Happy Skin huidspray (voorheen Happy Skin Zomereczeem Spray) is een natuurlijke behandeling voor paarden en pony’s met zomereczeem. De spray vermindert de kans op beten van de culicoide mugjes (knutten) die zomereczeem veroorzaken en het helpt het herstellen van de wondjes. Behandel je paard gedurende de periode dat de muggen actief zijn.

Happy Skin huidgel

De Happy Skin huidgel is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s met zomereczeem / zomerkriebels / SME. Happy Skin huidgel helpt om wondjes, veroorzaakt door zomereczeem, sneller te herstellen. Daarnaast vermindert het ook de jeuk én is het ook in te zetten bij oppervlakkige wondjes, veroorzaakt door iets anders dan zomereczeem.

Happy Skin Buzz Off Spray

De Happy Skin Buzz Off spray is een natuurlijke preventieve behandeling voor paarden en pony’s die last hebben van jeuk veroorzaakt door muggen en andere insecten. De Buzz Off houdt insecten op afstand waardoor de kans op beten en daardoor jeuk zal worden beperkt. Happy Skin Buzz Off Spray heeft als basis monoglyceriden uit kokosvetzuren en geeft meer en langer bescherming dan DEET. 

Happy Belly Solid

Happy Belly Solid zorgt voor een betere darmwerking waardoor je paard een optimaal immuunsysteem krijgt. Goed immuunsysteem = minder heftige allergische reacties. Je mengt de Happy Belly Solid door het voer.

Kokosvetzuren en pepermuntolie houden muggen en insecten op afstand

Het is wetenschappelijk bewezen dat specifieke kokosvetzuren een hogere insectenwerende werking hebben dan DEET*. Daarom besloot Greenvalley Health Products om voor paarden een “Buzz Off Spray” te ontwikkelen op basis van die specifieke kokosvetzuren, welke ervoor zorgt dat muggen, andere insecten en teken op afstand blijven.
De samenstelling van Happy Skin Buzz Off Spray is hier optimaal op afgestemd, omdat het een specifieke combinatie is van verschillende kokosvetzuren en pepermuntolie. Deze combinatie versterkt het effect tegen muggen, knutten en teken.
* Bron beschikbaar bij Greenvalley Health Products.

Blogs en advies Happy Skin

Wij hebben inmiddels diverse blogs gepubliceerd over het gebruik van Happy Skin producten. Hier in het kort wat ons advies is bij paarden met zomereczeem:

* Happy Skin Buzz Off, 2 x per week hele paard in sprayen, dit voorkomt dat diverse soorten muggen in de buurt van je paard komen;
(de Buzz Off is niet geschikt om op wondjes te gebruiken)

* Dagelijks gevoelige plekjes behandelen met de Happy Skin Huid Spray, weert knutten en verzorgt eventuele wondjes;
* Is er toch een wat groter wondje ontstaan, dan gebruik je de huidgel.

Meer informatie over Happy Skin

Op onze website vind je veelgestelde vragen over Happy Skin.  Heb je nog een andere vraag aan de Atorka klantenservice of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.

Greenvalley banner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top