Greenvalley Health products logo
FAQ Happy Skin

Greenvalley hulp bij zomereczeem
Hulp bij zomereczeem

Happy Skin zomereczeem spray
Happy Skin Huidspray

Happy Skin wondgel 250 ml
Happy Skin Huidgel

Happy Skin Repellent spray
Happy Skin Buzz Off Spray


Shop alles van Greenvalley

Greenvalley Happy Skin

De Happy Skin producten van Greenvalley Health Products zijn exclusief verkrijgbaar bij Atorka! De producten zijn uitgebreid getest door een aantal IJslandse ruiters, welke unaniem enthousiast zijn over deze producten. In ons assortiment vind je de Happy Skin Huidspray en de Happy Skin Huidgel. De spray vermindert de kans op beten van de culicoide mugjes (knutten), de veroorzakers van zomereczeem. De wondgel helpt het herstel van de wondjes veroorzaakt door jeuk bij paarden met zomereczeem.

Wetenschap en duurzaamheid

Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing.

Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

Happy Skin zomereczeem spray

Happy Skin Huidspray, een natuurlijke behandeling voor paarden en pony’s met zomereczeem. De spray vermindert de kans op beten van de culicoide mugjes (knutten) die zomereczeem veroorzaken en het helpt het herstellen van de wondjes. Behandel je paard gedurende de periode dat de muggen actief zijn.

Happy Skin wondgel

De Happy Skin Huidgel is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s met zomereczeem / zomerkriebels / SME. Happy Skin wondgel helpt om wondjes, veroorzaakt door zomereczeem, sneller te herstellen. Daarnaast vermindert het ook de jeuk én is het ook in te zetten bij oppervlakkige wondjes, veroorzaakt door iets anders dan zomereczeem.

Happy Skin Repellent Spray

De Happy Skin Buzz Off spray is een natuurlijke preventieve behandeling voor paarden en pony’s die last hebben van jeuk veroorzaakt door muggen en andere insecten. De Repellent houdt insecten op afstand waardoor de kans op beten en daardoor jeuk zal worden beperkt. Happy Skin Repellent Spray heeft als basis monoglyceriden uit kokosvetzuren en geeft meer en langer bescherming dan DEET.

Blogs en advies Happy Skin

Wij hebben inmiddels diverse blogs gepubliceerd over het gebruik van Happy Skin producten. Hier in het kort wat ons advies is bij paarden met zomereczeem:

* Happy Skin Repellent, 2 x per week hele paard in sprayen, dit voorkomt dat diverse soorten muggen in de buurt van je paard komen;
(de Repellent is niet geschikt om op wondjes te gebruiken)

* Dagelijks gevoelige plekjes behandelen met de Huidspray, weert knutten en verzorgt eventuele wondjes;
* Is er toch een wat groter wondje ontstaan, dan gebruik je de Huidgel.

Meer informatie over Happy Skin

Op onze website vind je veelgestelde vragen over Happy Skin. Heb je nog een andere vraag aan de Atorka klantenservice of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.

Greenvalley banner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top