Greenvalley Health products logo
FAQ Happy Skin
Greenvalley
Hulp bij zomereczeem
Greenvalley Happy Skin Zomereczeem Spray
Happy Skin Zomereczeemspray
Happy Skin Wondgel 250 ml
Happy Skin Wondgel
Happy Skin testpakket
Happy Skin Testpakket

Greenvalley Happy Skin

De Happy Skin producten van Greenvalley Health Products zijn nu ook verkrijgbaar bij Atorka! De producten zijn uitgebreid getest door een aantal IJslandse ruiters, welke unaniem enthousiast zijn over deze producten. In ons assortiment vind je de Happy Skin zomereczeem spray en de Happy Skin wondgel. De spray vermindert de kans op beten van de culicoide mugjes (knutten), de veroorzakers van zomereczeem. De wondgel helpt het herstel van de wondjes veroorzaakt door jeuk bij paarden met zomereczeem.

Wetenschap en duurzaamheid

Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing.

Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

Happy Skin zomereczeem spray

Happy Skin zomereczeem spray, een natuurlijke behandeling voor paarden en pony’s met zomereczeem. De spray vermindert de kans op beten van de culicoide mugjes (knutten) die zomereczeem veroorzaken en het helpt het herstellen van de wondjes. Behandel je paard gedurende de periode dat de muggen actief zijn.

Happy Skin wondgel

De Happy Skin wondgel is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s met zomereczeem / zomerkriebels / SME. Happy Skin wondgel helpt om wondjes, veroorzaakt door zomereczeem, sneller te herstellen. Daarnaast vermindert het ook de jeuk én is het ook in te zetten bij oppervlakkige wondjes, veroorzaakt door iets anders dan zomereczeem.

Meer informatie over Happy Skin

Op onze website vind je veelgestelde vragen over Happy Skin. Heb je nog een andere vraag aan de Atorka klantenservice of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.

Greenvalley banner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »
Scroll naar top