Greenvalley Health Products

Greenvalley Health Products ontwikkelt en produceert duurzame producten op basis van wetenschap.
Het is de missie van Greenvalley om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn paarden en andere gezelschapsdieren.

Alle producten zijn uitgebreid getest door een groot aantal paardeneigenaren en een aantal IJslander bezitters, die unaniem enthousiast zijn over deze producten. 

Alle Happy Skin en Happy Belly producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Atorka!

In ons assortiment vind je de Happy Skin Huidspray, Happy Skin Buzz Off Spray Happy Skin huidgel, Happy Belly Solid en de Happy Belly Egusin.

De huidspray vermindert de kans op beten van de culicoide mugjes (knutten), de veroorzakers van zomereczeem. De wondgel helpt het herstel van de wondjes veroorzaakt door jeuk bij paarden met zomereczeem.

De Happy Belly voeg je toe aan het voer om zo van binnen uit te ondersteunen en de Buzz Off spray beschermt je paard tegen alle insecten.

Ontzorgen

Wil je alles graag in één keer in huis hebben? Geen gedoe meer gedurende het eczeemseizoen? Dat kan geregeld worden. Laat even weten voor hoeveel paarden jij Happy Belly en Happy Skin producten nodig hebt. Dan komen wij met een mooi voorstel.

Je kan een mailtje sturen aan de klantenservice of even bellen, het nummer is 0348-446168.

Happy Belly Egusin SLH

Aanbevolen producten

Happy Skin Buzz-off
Happy Skin Huidgel
Happy Skin Huidspray
Happy Belly Solid
Happy Belly
Happy Belly Egusin SLH
FAQ Happy Skin

Producten van Greenvalley Health Products

Wetenschap en duurzaamheid

Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere dieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing.

Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

Happy Belly Solid

Happy Belly Solid wat een geweldig product is dit, ieder jaar weer horen wij mooie verhalen. De Belly zorgt voor ondersteuning van de darm en een optimale vertering. Happy Belly Solid is goed voor een evenwichtige darmflora van je paard en ondersteunt een gezonde huid en vacht. Je mengt de Happy Belly door het voer. Ook tijdens de lezing van Florian weer gehoord hoe slecht de (dikke) darm het soms heeft en er daarom veel klachten ontstaan. De Belly helpt de darm!

Happy Skin Huid spray

Happy Skin huidspray is een natuurlijke behandeling voor paarden en pony’s met huidaandoeningen. De spray vermindert de kans op beten van de culicoide mugjes (knutten) die bijvoorbeeld jeuk en wondjes veroorzaken. Het ondersteunt tevens bij het herstellen van de wondjes.

Behandel je paard gedurende de periode dat de muggen actief zijn.

Happy Skin huidgel

De Happy Skin huidgel is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s met huidaandoeningen. Happy Skin huidgel helpt om wondjes, veroorzaakt door bijvoorbeeld knutten sneller te herstellen. Daarnaast vermindert het ook de jeuk.

Deze huidgel is overigens voor ieder oppervlakkig wondje inzetbaar. 

Happy Skin Buzz Off Spray

De Happy Skin Buzz Off spray is een natuurlijke insectenspray voor paarden en pony’s die last hebben van jeuk veroorzaakt door muggen en andere insecten. De Buzz Off houdt veel insecten op afstand waardoor de kans op beten en steken zal worden beperkt. Happy Skin Buzz Off Spray heeft als basis monoglyceriden uit kokosvetzuren en geeft een lange bescherming. Hoe lang deze bescherming is afhankelijk van tal van factoren. Je paard zal het uiteindelijk zelf laten merken. 

Blogs en advies Happy Skin

Wij hebben inmiddels diverse blogs gepubliceerd over het gebruik van Happy Skin producten. Hier in het kort wat ons advies is bij paarden met huidaandoeningen:

* Dagelijks gevoelige plekjes behandelen met de Happy Skin Huid Spray, weert knutten en verzorgt eventuele wondjes; 

* Is er toch een wat groter wondje ontstaan, dan de huidgel inzetten 

* Happy Skin Buzz Off, 2 x per week hele paard in sprayen, dit voorkomt dat diverse soorten muggen in de buurt van je paard komen;
(de Buzz Off is niet geschikt om op wondjes te gebruiken)

Online bestellen

Alle producen van Greenvalley Health products zijn te bestellen via onze webshop, maar ook te koop in onze shop in Montfoort. 

Meer informatie over Happy Skin

Op onze website vind je veelgestelde vragen over Happy Skin. Heb je nog een andere vraag aan de Atorka klantenservice of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak.

Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook. Dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen en te adviseren. Uiteraard staat er dan ook een kopje koffie of thee voor je klaar.