Huidproblemen, jeuk of zomereczeem?

Huidproblemen, jeuk of zomereczeem? Het is begin 2020, de temperaturen zijn redelijk hoog voor de tijd van het jaar. Ik, Yvonne van Dijk eigenaar Atorka Ruitersport, ben wat onrustig. Het is zo warm, zo vroeg in het seizoen, de eerste dekens worden al besteld. Heb ik op tijd alle dekens binnen? Zijn alle onderzoeken op tijd klaar? Zo zijn er nog wel wat things to do… 

Onderzoeken?

Ons team is bezig met een aantal onderzoeken. Bijvoorbeeld over de werking een detox kuur.  Met een ‘schoon’ paard het eczeem seizoen starten heeft zo zijn voordelen. Er zijn diverse producten en manieren om te detoxen. 

Welke eczeemdeken?

Maar ook zijn wij bezig met een overzicht van diverse eczeemdekens. Welke zijn UV werend, de verschillende kleuren en maten op een rij, de prijzen etcetera. Handig, zo kunnen wij onze klanten snel en goed advies te geven. Maar minstens zo handig voor de eigenaren van paarden met huidproblemen. 

Meulenkamp deken

Nieuw is de Meulenkamp eczeemdeken in onze shop. Deze deken hebben wij toegevoegd vanwege het feit dat deze deken aangepast kan worden. Geweldig nieuws wanneer je een paard hebt waar geen enkele deken echt fijn voor is.

Nieuwsbrief

Kortom wil jij altijd het laatste nieuws ontvangen over huidproblemen bij je paard. Meld je dan aan voor de Atorka Nieuwsbrief. Het hele jaar door geven wij tips en advies over dit lastige probleem bij je paard. Of volg ons via de facebookpagina zomereczeem

 

Contact Atorka Team

Scroll naar top