Icelandic Horse Agenda een mooi cadeau

Ben jij op zoek naar een origineel  december cadeau? Voor een vriend of vriendin of een stalgenoot? Of zoek je een relatie geschenk voor je personeelsleden en relaties. Een cadeau voor personen die net als wij een passie hebben met IJsland en IJslandse paarden? Dan is deze agenda het cadeau! Bestel hem hier, ons Atorka team zorgt voor een feestelijke verpakking. 

De Icelandic Horse Agenda 2020 is 160 pagina’s dik. Staat vol met full colour foto’s van IJsland en IJslandse paarden. Deze foto’s zijn gemaakt door 13 fotografen vanuit de hele wereld. Samen met Daan Wormsbecher maakten wij er een fanatische agenda van. Met in ons hoofd ‘less is more’

Een chique agenda, met een bijzondere omslag… Opgebouwd uit een aantal katernen. Hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om een deel van de agenda te personaliseren. Maar ook de kleur van het stiksel is aan te passen. Zo kan er eenvoudig een gepersonaliseerd relatiegeschenk van gemaakt worden bijvoorbeeld. Maar wacht niet te lang met een beslissing nemen. 

Icelandic Horse Agenda 2020
Icelandic Horse Agenda 2020
Icelandic Horse Agenda 2020

De Icelandic Horse Agenda 2020 heeft 160 pagina’s. Er werkten 13 fotografen mee aan deze uitgave. Hij heeft een afmeting van 145 x 210 mm.  Het ISBN nummer is 978-90-90321-00-4 

Wil je hem gelijk bestellen? Dat kan ook! Je vindt de hier de  bestel opties

Wil je meer informatie over de agenda? Of wil je de agenda gepersonaliseerd als relatie geschenk? Een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op met ons, het telefoon nummer is 0348 446168 en info@atorka.nl is het email adres waarop je ons kunt bereiken.

Yvonne van Dijk

Icelandic Horse Agenda 2020
Translate »
0
Scroll naar top