Ieder paard een eigen hooizak met gaas

Ieder paard een eigen hooizak met gaas

Dat is handig! Op een cursus of tijdens een wedstrijd, nooit meer gedoe met hooizakken want ieder paard heeft zijn eigen hooizak met naam er op. Maar ook handig als je op een grote stal staat en je paard een ander ruwvoer beleid volgt dan de staleigenaar heeft. Je stopt de hooizak zo vol als nodig, de naam van je paard staat er op en het kan niet meer misgaan. Of je gaat met een aantal paarden van je eigen stal naar een wedstrijd, hoe tof is het dan als er op de hooizak je stalnaam staat!

Roze hooizak
Oranje hooizak
Groene hooizak

Beschrijving hooizak met gaas

Het is een sterke nylon hooitas met gaas inzet aan de zijkanten en de bodem, waar het stof door heen valt. Hierdoor blijft de hooitas stofvrij! Daarnaast is het fijn dat als het paard het laatste hooi uit de tas wil hebben, hij zijn neus niet in het stof hoeft te steken.

Afmeting hooizak:
Hoogte: 76 centimeter
Breedte: 48 centimeter
Diepte: 15 centimeter
Diameter gat: 20 centimeter

Kleuren: groen – blauw – zwart – oranje – navy – roze

Hooizakken in de kleur blauw

Bedrukken

Personaliseer deze hooizak met uw naam of logo, de mogelijkheden zijn legio, full colour en met een maximale opdruk van 24 x 13 cm. Voor overleg neem je contact op met de Atorka Klantenservice, het telefoon nummer is 0348 446168 en het email adres is klantenservice@atorka.nl

ACTIE Hooizak

Het bedrukken van één hooizak kost nu slechts €2,00 per stuk, vanaf 5 stuks €1,50 en vanaf 10 stuks is het gratis. Maar wij maken er een leuke actie van, iedere hooizak wordt met een GRATIS bedrukking geleverd. Je betaald slechts € 15,95 de kosten voor het bedrukken nemen wij voor onze rekening. 

Deze bijzondere aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt of tot uiterlijk 15 juli 2020. Levertijd is ca. 5 – 7 werkdagen, geheel afhankelijk van het succes van deze actie bij Harry’s Horse.

Bestel snel!

Deze bijzondere aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt of tot uiterlijk 15 juli 2020.
hooizak met gaas inclusief bedrukking
Alle kleuren hooizakken blauw - rood - zwart - groen - navy - oranje

2 reacties op “Ieder paard een eigen hooizak met gaas”

  1. Yvonne van Dijk

    Hoi Lillian,

    Dit is afhankelijk van het aantal hooizakken, maar meestal kunnen wij wel iets regelen hoor. De bedrukking is sowieso gratis.

    Yvonne / Atorka

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »
0
Scroll naar top