IJslandse wol

Door: Yvonne van Dijk

IJslandse wol – BreidaWol – Atorka Ruitersport

Vanaf 1 december 2022 nemen wij het bedrijf BreidaWol over van Anja en Sietske. Zij verzorgen tot die datum nog alle bestellingen. Daarna verhuizen wij de website, de voorraad wol, breipennen, boeken, kaarten en nog veel meer. Op maandag 12 december kunnen er weer bestellingen worden geplaatst op de bekende website. Wij hebben er erg veel zin in en zitten vol ideeën.

Anja en Sietske zorgen dat de voorraad op peil blijft, echter momenteel zijn nog niet alle kleuren leverbaar. De producten Einband, Kambgarn, Housuband en Kemba verdwijnen uit het assortiment en zijn daarom in de uitverkoop. 

De naam BreidaWol

Wij danken wij de familie van Nunen voor het feit dat we de naam BreidaWol mogen blijven voeren. Dit doen we met trots en zijn hier erg blij mee. 

Wol bestellen

De voorraad Lett Lopi / Alafoss Lopi / Plotu Lopi  komt te liggen in de showroom van Atorka Ruitersport in Montfoort. Wil je langskomen om de kleuren goed te bekijken of… ? Dat kan, Atorka is geopend van maandag – vrijdag van 09:00 – 14:00 uur.  Wil je buiten deze tijden langskomen? Dat kan ook, maar dan is het wel handig om een afspraak te maken.

Nieuw avontuur

We gaan met veel enthousiasme dit nieuwe avontuur beginnen, nieuwe producten ontdekken, nieuwe mensen leren kennen en wellicht komt het ooit zover we zelf iets kunnen breien. Gelukkig hebben we voor breitechnische vragen al een oplossing, Nike kan breien. Wat een geluk!

Hans en Yvonne van Dijk

Lett Lopi
Lett Lopi
Plotu Lopi
Alafoss lopi
Alafoss Lopi

Meer blogs