Ik brei met IJslandse wol

Door: Yvonne van Dijk

Ik brei met IJslandse wol

Op de pagina die we noemen “Ik brei met IJslandse wol” maken we een lijst van dames / heren die graag breien met IJslandse wol en dit ook voor derden doen. Nu is het nog een blog, maar er komt onder de categorie WOL een aparte lijst. 

De eerste die we verwelkomen op deze lijst is Astrid Kant. Zij breit mutsjes van IJslandse wol. Deze verkoopt ze, de opbrengst is voor Weidevogels. 

Wil jij ook gratis genoemd worden op deze lijst? Stuur dan een mailtje naar info@breidawol.nl in de mail graag je naam en wat je graag maakt voor iemand anders, kosten vermelden en wat voorbeeld foto’s er bij sturen. Dan plaatsen wij dit op deze pagina. 

Astrid Kant

Hieronder een paar voorbeelden van de mutsjes die Astrid maakt, gevoerd met fleece. De mutsen breit ze in verschillende maten en dikten, de prijs per muts is € 40,00

De opbrengst gaat naar de weidevogels via de pagina over de weidevogels vind je ook contact gegevens van Astrid. 

ik brei met IJslandse wol
Brei blog

Nordic knits by Jannie

Ik brei graag en veel met IJslandse wol. Maar ja, hoeveel truien heeft een mens nodig? Daarom ben ik pakweg drie jaar geleden begonnen met het breien van truien (en vesten) op bestelling. Helemaal op maat en naar de wensen van de klant. Andere kraag of toch liever een vest dan een trui? Geen probleem, ik pas het patroon aan. En als ik eenmaal de gang erin heb, is zo’n werkstuk meestal in 2 à 3 weken klaar. Ik vraag – afhankelijk van de maat en het patroon ca. €100 – €125 voor het breien. De kosten van de wol en eventueel het patroon, komen daar nog bij.
Hieronder een paar voorbeelden van mijn werk. Je vindt er nog veel meer op mijn facebookpagina: Nordic knits by Jannie.

Liesbeth Eymundsson

Ik brei weleens in opdracht IJslandse truien maar dat zeer zelden. Wel brei ik sinds 1972  truien en vesten uit Plotulopi, daarnaast ook kantsjaals en truien uit Einband.

Stuur mij een berichtje als ik iets voor je kan betekenen. Mijn emailadres is: liesbethvanrij@gmail.com

De IJslandse trui

Meer blogs