Karlslund Frontriemen Kopstukken en Neusriemen

Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen zijn van hoogwaardige Deense kwaliteit. Maar wat de frontriemen, kopstukken en neusriemen echt bijzonder maakt is dat alle modellen met elkaar te combineren zijn.

Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen: Zelf te combineren

Natuurlijk zijn de Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen van een hoogwaardige kwaliteit zoals we van dit Deense merk gewend zijn. Maar Karlslund heeft nu iets unieks bedacht: de mogelijkheid om de losse onderdelen met elkaar te kunnen combineren. Doordat je alle losse Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen kunt combineren, stel je jouw eigen hoofdstel samen. Het grote voordeel is dat jouw voorkeuren en persoonlijke smaak bepalend zijn voor samenstelling van het hoofdstel. Het is niet meer de fabrikant die bepaald wat de combinatie is. Jij bent degene die dit bepaalt. Sterker nog afhankelijk van wat je doet, training, wedstrijd of een show, kun je jouw hoofdstel samenstellen. En bijkomend voordeel is dat bij een defect niet de gehele set van Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen vervangen hoeft te worden. Je hoeft alleen maar het kapotte onderdeel te vervangen.

Karlslund Combinatie collectie

Je kunt een flink aantal Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen met elkaar combineren. Hieronder zijn de links te vinden naar de artikelen die in de Karlslund combinatie collectie zijn opgenomen.

Karlslund Frontriemen

Karlslund Kopstukken

Karlslund Neusriemen

Karlslund Riding Equipment: Kwaliteit uit Denemarken

Het Deense bedrijf Karlslund Riding Equipment is een fabrikant van een breed assortiment hoogwaardige artikelen voor paard en ruiter. Zadels, harnachement, dekens en rijkleding voor vrouwen en mannen. De combinatie hoofdstellen van Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen zijn de nieuwste ontwikkeling in de collectie. Je kunt het bijna zo gek niet verzinnen of je kunt het vinden bij Karlslund. Speciale aandacht is er voor alles dat met het IJslandse paard te maken heeft.

Persoonlijk advies over Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen

Mocht je nog een vraag hebben over Karlslund fronriemen kopstukken en neusriemen? Of heb je vragen over andere paardendekens of producten uit de Atorka webshop. Van maandag t/m zaterdag kun je contact met de Atorka klantenservice opnemen via mail info@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168.

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Lees meer
Scroll naar top