Karlslund Frontriemen Kopstukken en Neusriemen

Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen zijn van hoogwaardige Deense kwaliteit. Maar wat de frontriemen, kopstukken en neusriemen echt bijzonder maakt is dat alle modellen met elkaar te combineren zijn.

Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen: Zelf te combineren

Natuurlijk zijn de Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen van een hoogwaardige kwaliteit zoals we van dit Deense merk gewend zijn. Maar Karlslund heeft nu iets unieks bedacht: de mogelijkheid om de losse onderdelen met elkaar te kunnen combineren. Doordat je alle losse Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen kunt combineren, stel je jouw eigen hoofdstel samen. Het grote voordeel is dat jouw voorkeuren en persoonlijke smaak bepalend zijn voor samenstelling van het hoofdstel. Het is niet meer de fabrikant die bepaald wat de combinatie is. Jij bent degene die dit bepaalt. Sterker nog afhankelijk van wat je doet, training, wedstrijd of een show, kun je jouw hoofdstel samenstellen. En bijkomend voordeel is dat bij een defect niet de gehele set van Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen vervangen hoeft te worden. Je hoeft alleen maar het kapotte onderdeel te vervangen.

Karlslund Combinatie collectie

Je kunt een flink aantal Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen met elkaar combineren. Hieronder zijn de links te vinden naar de artikelen die in de Karlslund combinatie collectie zijn opgenomen.

Karlslund Frontriemen

Karlslund Kopstukken

Karlslund Neusriemen

Karlslund Riding Equipment: Kwaliteit uit Denemarken

Het Deense bedrijf Karlslund Riding Equipment is een fabrikant van een breed assortiment hoogwaardige artikelen voor paard en ruiter. Zadels, harnachement, dekens en rijkleding voor vrouwen en mannen. De combinatie hoofdstellen van Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen zijn de nieuwste ontwikkeling in de collectie. Je kunt het bijna zo gek niet verzinnen of je kunt het vinden bij Karlslund. Speciale aandacht is er voor alles dat met het IJslandse paard te maken heeft.

Persoonlijk advies over Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen

Mocht je nog een vraag hebben over Karlslund fronriemen kopstukken en neusriemen? Of heb je vragen over andere paardendekens of producten uit de Atorka webshop. Van maandag t/m zaterdag kun je contact met de Atorka klantenservice opnemen via mail info@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168.

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Lees meer

Meer blogs

bitten blog

Bitten blog

Door Nike Ruhulessin Bitten blog, zie jij ook door de bitten het bos niet meer? Vandaag de dag zijn er zoveel bitten op de markt, dat ik me serieus afvraag: waarom?  De diverse instructeurs waar ik in mijn leven les van heb gehad, waren het eigenlijk allemaal unaniem met elkaar eens: leer nou maar eerst

Lees verder »
Paard het land op

Paarden op het land

Paarden op het land De kans is groot dat de paarden binnenkort weer op het land staan. Hoe bereid jij je paard voor? Want de kans op hoefbevangenheid ligt op de loer als een paard niet gewend is aan gras. Zeker als de nachten nog koud zijn en er ’s morgens de zon fel schijnt.

Lees verder »
Happy Horse

Aanpak zomereczeem via de huid en de darm

Aanpak Zomereczeem via de huid en de darm Afgelopen winter hebben we met tevreden gebruikers van Happy Skin gesproken. Hieruit bleek dat op veel plaatsen de aanpak erg verschillend was. Ons stappenplan vorig jaar was: dagelijks Happy Skin Huidspray en Happy Skin Buzz Off Spray bij hogere insectendruk er naast gebruiken. Bij grotere wonden gebruik

Lees verder »
Karlslund Laki neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel Algemene informatie van het product: Karlslund Laki Neopreen singel.  Materiaal: Neopreen gevoerd met Memory Foam | Maatvoering: 45cm |  Prijs: € 75,00  De eerste indruk  De Karlslund Laki neopreen singel ziet er fijn en degelijk uit. De vorm is vrij standaard, waar ik van houd. Het materiaal is voornamelijk neopreen,

Lees verder »
Scroll naar top