Kerstkaart met IJslands paardKerstmis 2020

Het is begin december, Sinterklaas is net achter de rug en we zijn volop bezig met de voorbereidingen voor Kerstmis 2020. Het zal een bijzondere Kerst worden in Corona tijd. Wij merken dat postnl.nl bijvoorbeeld de drukte maar net wel of juist net niet onder controle krijgt. In sommige regio’s gaat het goed gelukkig maar lang niet overal. Dus op tijd bestellingen plaatsen blijft echt belangrijk.

 

Cadeautips

Een cadeau voor paardenliefhebbers, waar ga je dan zoeken? Is degene waar voor je zoekt een liefhebber van IJslandse Paarden, dan zit je bij ons goed. Wij hebben veel leuke cadeautjes gerelateerd aan het IJslandse Paard. Frontriemen met bling, heerlijke snoepjes uit IJsland of een prachtige sjaal van Karlslund bijvoorbeeld. Bekijk alle hier alle cadeautjes. En kom je er helemaal niet meer uit? Bestel dan de Atorka Cadeaubon dat is altijd goed! Eventueel in combinatie met een lekkere Kerst Brownie. Die zijn vanaf 10 december volop leverbaar.

Cadeaubon

Mocht er een artikel niet op voorraad zijn, dan hebben we een leuke oplossing. Je krijgt van ons een mooi ingepakte cadeaubon, zodat je toch iets onder de kerstboom kan leggen! Door Corona hebben sommige artikelen een langere levertijd en dit is een leuke oplossing om toch een leuk cadeau te kunnen geven!

Gratis inpakservice

En wij hebben bovendien een gratis inpakservice! Geef bij het bestellen aan om wat voor gelegenheid het gaat en wij pakken het product leuk voor je in. Wil je een kaartje bij de bestelling laten doen? Ook dat kan natuurlijk. Je kunt deze Kerstmis zelfs het pakketje op een ander adres laten bezorgen en zo iemand verrassen. Wij denken graag met je mee! Heb je nog vragen neem dan contact met ons op, het telefoonnummer is 0348 446168 maar je kan ook een mailtje sturen. 

C A D E A U T I P S 

Scroll naar top