Fir Tech Healing deken

Lancering Catago / Fir Tech

Lancering van Catago Equestrian, bekend van onder meer de Fir Tech Healing producten.

Kom dinsdag 12 februari naar het Hippisch Centrum in Harmelen. En krijg alle informatie over Catago en de Fir Tech lijn van dit Deense Merk. Uiteraard zijn er veel Catago artikelen aanwezig. Denk hierbij aan de diverse paardendekens en zadeldekken van dit merk. Maar ook de Fir Tech dekens en dekjes in de nieuwe voorjaarskleuren zijn al te bewonderen. 

Wil je graag juist dat ene artikel zien? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat het die avond ook aanwezig is. Dit is een service van Atorka, dit kan zonder aankoopverplichting. 

De avond organiseren wij in samenwerking met Lissie van der Kruk van H3 Massage. Zij deed al eerder onderzoek naar de Fir Tech producten en de werking van de keramische deeltjes. De eerste blogs van haar vind je op onze website. Ben jij benieuwd of de Fir Tech producten ook geschikt zijn voor jouw paard? Kom dan zeker even naar deze leerzame avond. 

Catago Goodiebag

De toegang is gratis, wel even aanmelden via workshop@atorka.nl en uiteraard hebben wij voor iedere deelnemer een leuke goodiebag en een actie!

Catago Informatie avond

Dinsdag 12 februari a.s.

Inloop vanaf 19:00, start om 19:30 uur, om 20:30 uur pauze en daarna tijd om alles te zien, te vragen en te bestellen. Rond de klok van 21:30 uur ronden wij de avond af.

Hippisch Centrum Harmelen. Toegang GRATIS!

Complete Catago Equestrian lijn

De complete Catago collectie vind je op www.catago.dk. Een klein deel van deze collectie ligt op voorraad bij ons, echter alles is leverbaar. Heb je belangstelling voor een product? Stuur dan een berichtje aan onze klantenservice of bel ons 0348 446168.

 

Catago paardendeken
Catago Equestrian
contact-button-Atorka

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »
Scroll naar top