Lex van Keulen

Wie kent hem of zijn boeken niet, Lex van Keulen. Trots zijn wij op de samenwerking met Lex, vandaar deze speciale pagina. Op deze pagina komen tal van nieuwe producten van zijn hand te staan. Volg Lex zijn werk op zijn facebook pagina.

UITNODIGING
Ik weet wel dat het nog twee maanden duurt voor t zover is, maar de agenda’s lopen steeds eerder en sneller vol, dus toch maar nu al een uitnodiging.
Je weet wel (of misschien ook niet)  dat ik zo regelmatig de onbedwingbare neiging heb om IJslandse paarden en landschappen te tekenen. Zo langzamerhand is die stapel tekeningen behoorlijk omvangrijk geworden.  Tijd om die tekeningen eens aan den volke te tonen. Ze worden geëxposeerd van zaterdag 10 november tot Zaterdag 8 december in multifunctioneel centrum en bibliotheek
“De Aelder Meent”,  Paardelandsdrift 11 7854 PR Aalden
De opening van de expositie vindt plaats op zaterdag 10 november om 14.00 uur. De opening wordt verricht door Thorgeir Gudlaugsson, (nadere introductie overbodig) Ik zou het bijzonder op prijs stellen als jij /jullie daarbij aanwezig kunt  zijn.
Laat even weten als je overweegt te komen mijn email adres is lexvankeulen@kpnmail.nl
Met hartelijke groet
Lex van Keulen