Mountain Horse Fuzzy Fleece Vest
Mounain Horse jassen
Mountain Horse Jodhpurbroek Amira
Mountain Horse rijbroeken
Mountain Horse Alicia Jacket
Mountain Horse wintercollectie
Mountain Horse Rijoverall
Mountain Horse voor heren
Mountain Horse Rijoverall
Mountain Horse voor dames

MOUNTAIN HORSE

Mountain Horse is een Zweeds merk wat al meer dan 30 jaar investeert in duurzame mode voor de amazone en ruiter. Mountain Horse levert goede kwaliteit modieuze rijkleding.

Heb je een vraag over de producten van Mountain Horse? Neem dan contact op met de Atorka klantenservice, het telefoonnummer is 0031 (0) 348 446168. 
Wil je graag eerst passen, voelen en dan bestellen? Kom dan naar onze shop in Montfoort.

Mountain Horse diervriendelijke collectie

Mountain Horse heeft het dieren welzijn hoog in het vaandel. Dieren moeten met respect worden behandeld. Wanneer dieren betrokken zijn bij de productiemethoden, zorgen ze ervoor dat ze worden opgenomen en ethisch worden behandeld en dat geen enkel dier gewond raakt of wordt blootgesteld aan onzorgvuldige behandeling. Alle dieren moeten worden behandeld in overeenstemming met de nationale wetgeving inzake dierenwelzijn.

De Mountain Horse Animal Welfare Approach wordt beschreven in de Gedragscode, die alle leveranciers moeten ondertekenen. Hier is een korte samenvatting van de beloften:

Dons en veren mogen alleen afkomstig zijn van streng gecontroleerde leveranciers waar het dons een bijproduct is van de voedselproductie. Dons en veren afkomstig van leveranciers die levend plukken of gedwongen voeren toepassen, worden niet getolereerd of gebruikt door Mountain Horse.

Alle kledingstukken met dons- en verenisolatie moeten voorzien zijn van een certificaat dat het dons en veren onder de juiste omstandigheden zijn geoogst. Ze accepteren alleen dons en veren die zijn goedgekeurd door RDS (Responsible down standard) of IDF.

Mountain Horse heeft een sterk ethisch standpunt tegen het gebruik van echt bont. De producten moeten altijd “nepbont” bevatten.

De wol die in Mountain Horse-producten wordt gebruikt, wordt diervriendelijk gewonnen. Ze kopen alleen wol in bij leveranciers die diervriendelijke wol kunnen garanderen.

 

Mountain Horse Wintercollectie

Mountain Horse levert 2 collecties per jaar. De winter collectie bevat mooie waterdichte winterjassen die geschikt zijn om in paard te rijden en stalwerk te doen. Mooie rijbroeken en jodhpurbroeken in warme stoffen, bestand tegen het koudere weer. Warme vesten maken ook altijd deel uit van de wintercollectie van Mountain Horse.

Online bestellen?

De ruiterkleding van Mountain Horse bestel je gemakkelijk online in de Atorka webshop. Voor alles wat niet op voorraad is, geldt een gemiddelde levertijd van ca. 5 – 7 werkdagen. 

Mountain Horse kleding eerst even passen?

We horen het regelmatig, dat onze klant eerst even de jas of broek wil passen. Dat kan, kom dan naar onze showroom in Montfoort. Wij zijn aanwezig van maandag – vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij buiten deze tijden komen? Bel dan met onze klantenservice 0031 (0) 348 44618 of stuur een mailtje naar klantenservice@atorka.nl

Mountain Horse
Scroll naar top