Nieuw binnen bij Atorka

Resultaat 1–20 van de 33 resultaten wordt getoond

Nieuw bij Atorka

Nieuw bij Atorka een pagina vol het allernieuwste van onze merken. Het inkoop team van Atorka is altijd op zoek naar nieuwe leuke IJslander gerelateerde producten. Is het niet te vinden, dan proberen wij het zelf te ontwerpen. Denk hierbij aan sieraden met IJslandershandgemaakte keramieken mokken met IJslander of een kleurboek bijvoorbeeld.

Merken bij Atorka

Naast de bekende merken als Stierna, Eques, Catago, UHIP, Hrimnir, Prydi, Karlslund, Topreiter, Harry’s Horse, Eurostar etc. vind je ook producten van minder bekende merken als Isknapar, Horse Guard en Islensk.

Alle producten van bovengenoemde merken bestel je gemakkelijk online in de Atorka webshop. Kun je je favoriete product niet vinden in onze webshop? Stuur dan een email aan onze Klantenservice en wij bestellen het voor je. Speciale bestellingen dienen vooruit betaald te worden en kunnen niet geruild worden. Tenzij wij ook enthousiast zijn over dit product en het opnemen in de shop. Levertermijn is tussen de 4 en 10 werkdagen, afhankelijk of er net een bestelling binnen is.

Atorka klantenservice

Onze webshop wordt regelmatig aangevuld met nieuwe en originele producten voor je IJslandse paard of voor jezelf. Alle producten zijn 24/7 online te bestellen in onze webshop. 

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice over deze pagina “Nieuw bij Atorka”? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Bel dan even voor een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Scroll naar top