NK 2020 IJslandse paarden

NK 2020 IJslandse paarden

Komend weekend was het NK weekend in Oirschot. Helaas Corona gooide roet in het eten 😕. Maar wij willen er toch een gezellig NK weekend van maken. Dus belden wij met wat leveranciers en collega bedrijven. Met Kelly Groenestijn bedachten we een leuke actie. Maar ook met Karlslund Riding Equipment hebben wij een leuke actie bedacht. 

Hoe werkt het?

Na het NK wordt er een winnaar getrokken uit alle bestellingen. Bestellingen geplaatst in het weekend van 17 t/m 19 juli. 

De winnaar krijgt een fotoshoot t.w.v. € 150,00 op locatie naar keuze en 5 foto’s in hoge resolutie. Maar ook krijg je de keus om extra foto’s na te bestellen.

Wat krijgt iedereen?

Een cadeaubon t.w.v. € 75,00 aan foto producten. Te besteden na het boeken van een fotoshoot bij Kelly. Deze bon kun je downloaden via de volgende link: kellygroenestijn.nl/Atorka

Je kan Kelly ook volgen via haar facebook pagina . 

KARLSLUND SALE

Dit weekend bestel je alles* van Karlslund met 21% korting! De prijzen zijn aangepast op de site! 

Wil je iets bestellen wat (nog) niet in de webshop staat? Mail dan even naar de klantenservice. Voor alles wat niet op voorraad is, geldt een levertijd van ca. 10 werkdagen i.v.m. drukte bij de internationale post. Sommige artikelen hebben een langere levertijd vanwege corona, neem bij vragen contact op met onze klantenservice.

*Niet geldig op zadels.

 
 
 
 
Translate »
0
Scroll naar top