Noble Outfitters

Noble Outfitters

Noble Outfitters is een geweldig mooi merk met producten van goede kwaliteit.  Het is nog niet zo bekend merk binnen de IJslandersport. Echter Noble Outfitters heeft een erg interessante collectie voor o.a. de IJslander ruiter. Maar ook voor de ruiter die graag rijkleding draagt van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. De Noble ruiter zoekt een praktische en waterdichte paardrijjas? Of die zoekt een lekkere rijlegging of rijbroek. Maar die ruiter is ook verzot is op lekkere shirts al dan niet met een lange- of korte mouw. Het is echt de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de website van dit merk. Een merk van origine uit Amerika, maar met een groot filiaal in Engeland. Want de Engelse ruiter is absoluut fan van dit merk. In Engeland is het merk vrijwel ieder weekend op een wedstrijd of evenement te vinden. Wij nemen Noble ook zoveel als mogelijk mee naar de evenementen waar wij aanwezig zijn. 

Noble Outfitters is de volledige naam van het merk. Maar ergens in het najaar van 2019 zal deze naam veranderen zo hebben wij vernomen. Noble Equestrian zal het dan worden. In Amerika zijn ze al een stapje verder in dit proces en gebruiken zij al deze nieuwe naam. 

Atorka en Noble Outfitters

Atorka Ruitersport heeft een deel van de Noble collectie in haar webwinkel. Denk aan de rijlegging Balance Riding Tight. Maar ook de Cozy Cowl is een populair artikel. En wat dacht je van die handige poetstas

Echter wij leveren werkelijk alles van Noble. Dit kan door middel van onze nieuwe service die wij sinds april 2019 aanbieden.

Balance Riding Tight Noble Outfitters

Hoe werkt dit?

Wij leggen het uit, het is namelijk erg simpel. Je hebt op Noble website bijvoorbeeld een prachtige jas  gevonden met een bijpassende broek. Stuur ons de linkjes van de producten via de mail. Wij controleren of je bestelling bij ons in het magazijn of in Engeland op voorraad is. Is dit zo dan sturen wij je via de mail een bevestiging/factuur. Na ontvangst van je betaling gaan wij je bestelling verwerken.  Heb je haast met je bestelling? Stuur ons dan een kopie van je betaling, dan hoeven wij niet te wachten tot het bedrag op onze rekening staat.  Dit scheelt meestal een dag of 2.

Ruilen

Ruilen kan beperkt. Komt je bestelling speciaal voor jou uit Engeland, dan kunnen wij niet ruilen helaas. Zeker niet zolang wij niet weten hoe het gaat met de Brexit. Maar er zijn uitzonderingen op deze regel. De eerste uitzondering is als je niet het juiste hebt ontvangen. Dan mag zo’n speciale bestelling uiteraard terug gestuurd worden. En als er een fabricage fout in het product zit natuurlijk. Dan kan je altijd contact met ons opnemen en zullen dit samen met Noble oplossen.

Cozy Cowl Noble Outfitters

Vragen

Heb je nog een vraag over een bepaald product of ………… neem dan contact op met de Atorka klantenservice, het telefoonnummer is + 31 348 446168 of mail naar klantenservice@atorka.nl