OneK Avancé Matt Rosegold Pipe

OneK Helmen

De helmen van OneK zijn stijlvol én veilig. Alle modellen zijn voorzien van een EPS-voering, gecombineerd met ABS-composiet. Dit zijn belangrijke onderdelen voor de impactabsorptie. OneK helmen zijn VG01 en EN1382-2017 goedgekeurd. Daarnaast beschikken de helmen over ruime ventilatiemogelijkheden.

De OneK helmen zijn te verkrijgen in 3 maten (schaal 0, 1 of 2). De binnenvoering is verkrijgbaar in veel verschillende maten. Door de juiste schaal met de juiste voering te combineren, is er voor vrijwel iedereen een passende combinatie. De voering is uitneembaar, voert vocht af en is antibacterieel.

Er zijn 3 collecties van OneK. De Defender Pro is een klassieke helm in een matte uitvoering. Deze is verkrijgbaar in het zwart, bruin en navy. De zwarte en navy helm zijn ook leverbaar met subtiele chrome- of rosé goudkleurige details. Dit is ook mogelijk met een aantal Swarovski steentjes.

De Defender Pro is zowel in het zwart, bruin en navy als in het grijs leverbaar met glitters aan de boven- en achterzijde: Matt Glitter Crome. Voor de zwarte, bruine en navy helm is er ook een Shine Chrome en rosé gouden glitter beschikbaar. Wil je glitter én Swarovski, dan is er de Glossy Glitter Swarovski.

De tweede collectie is de Defender Elegance Chamude. Deze helmen zijn er in het zwart, bruin en navy. De Elegance is vrijwel volledig afgewerkt Chamude, oftewel een suède-look. Erg mooi in zijn eenvoud, maar ook verkrijgbaar met glitter aan de boven- en achterzijde. Ga je voor glitter én steentjes in combinatie met de suède-look, ga dan voor de Chamude Swarovski Glitter.

De Avancé is de derde collectie helmen. Deze zijn grotendeels vergelijkbaar met de Defender Pro lijn. Echter, de OneK Avancé collectie heeft minder opvallende ventilatiemogelijkheden. De klep aan de voorzijde van de helm is groter dan gebruikelijk. Dit beschermt de ogen en het gezicht tegen bijvoorbeeld de zon. Ideaal dus als je veel buiten rijdt! Ook de Avancé helmen zijn er in verschillende kleuren, met verschillende details, glitters en Swarovski.

Alle helmen zijn uit te breiden met een extra optie voor de winter of de zomer. Zo zijn er oorwarmers en zonnebrillen in 3 kleuren te verkrijgen. Je hebt een OneK helm al vanaf € 235,00

OneK Helm Defender Pro - Matt
OneK Avancé Glossy
OneK Avancé Matt Rosegold Pipe
OneK Defender Elegance Chamude
OneK Defender Pro Matt Swarovski

Ben je nieuwsgierig naar deze helm?

Stuur dan even een berichtje, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. En twijfel je aan de maat? Bestel dan 1 of 2 liners extra in een andere maat of vorm. Zo kan je de helm met verschillende liners passen. De liners die niet passen stuur je dan terug. 

 

Maattabel OneK helmen
Scroll naar top