Paardendeken Actie

Paardendeken Actie

Paardendeken actie voor het goede doel! De maand oktober is bij Atorka Ruitersport de maand van de paardendekens. Paardendeken actie

Hoe werkt het?

Je levert bij ons je schone gebruikte paarden deken in. Je ontvangt bij inlevering een cadeaubon waarmee je 20% korting krijgt op de aanschaf van een nieuwe Catago paardendeken. Wij schenken deze deken aan een goed doel, tot 17 oktober gaan de dekens naar Hippisch Centrum de Lange Linschoten. Zij organiseren een tweedehandsmarkt om een tillift te bekostigen. Hiermee kan “Stichting alle mensen te paard” meer mensen met een beperking kennis laten maken met paardrijden. Daarna brengen wij de dekens naar het Paardenrusthuis in Soest.

Korting

Bij inleveren ontvang je een cadeaubon met een code. Deze code is in onze webwinkel te gebruiken bij de Catago paardendekens. Deze code is slechts 1 keer te gebruiken. Je ontvangt een korting van 20% bij aanschaf van een deken. De code is geldig t/m 31 december 2018. Daarna vervalt de code.

Deken

Er zijn een aantal dekens van Catago waarvoor deze code te gebruiken is. Het gaat om de dekens Justin en Jason, de Endurance deken en de Performance.

Eerst zien en dan bestellen?

Dat kan, wij hebben in Linschoten een deel van de dekens op voorraad, hier kun je de dekens zien en voelen. Wil je wel even laten weten dat je komt? Wij werken erg veel thuis, maar lang niet altijd en wij zijn geen winkel maar een webwinkel. Bel je om een afspraak te maken, het nummer is  0348 446168.

Catago Equestrian: Deense topkwaliteit

Het Deense merk Catago Equestrian staat garant voor producten van topkwaliteit die paard en pony optimale comfort en veiligheid bieden. Kwaliteit, comfort, functionaliteit en design staan centraal bij de ontwikkeling van de collectie Catago artikelen. De Catago Endurance Deken 168D is een goed voorbeeld hiervan. Catago Endurance Deken 168D

 

Kortom

Is je paard toe aan een nieuwe deken maar is de oude nog wel schoon en bruikbaar? Doneer hem dan bij ons voor het goede doel en krijg korting op een nieuwe Catago deken! Inleveren kan elke maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Contact

Heb je nog vragen en wil je eerst even overleggen met ons. Neem dan contact met ons op.