Partners

Partners van Atorka Ruitersport zijn personen of bedrijven waar wij graag mee samenwerken om diverse uiteenlopende redenen. Die samenwerking is heel divers van reizen tot………. lees je mee?

Bo Cavens van BC Training en Yentl Verzuu van De Waaldijk IJslandse paarden, 2 amazones met wie wij al een aantal jaar fijn samenwerken. Zij testen bijvoorbeeld regelmatig producten voor ons. Ervaringen van hen delen wij in de social media en op onze website. 

En ben jij op zoek naar een goed advies en goede begeleiding bij de aankoop van je IJslandse Paard? Neem dan eens contact op met Marieke Weber. De naam van haar bedrijf is Vefgrund

Met dank aan Lodewijk Boellaard en Patty van der Kaaij voor de vele foto’s die wij van hen krijgen. Deze foto’s staan op verschillende pagina’s op onze website.  

Mei 2019 is het inmiddels, onlangs hebben wij besloten om samen met Catago Equestrian een aantal ruiters te ondersteunen. Het gaat hier om Cora Wijmans, Mieke van Herwijnen en Nienke Schaafsma. Zij worden het gezicht van Catago in Nederland. 

Translate »
0
Scroll naar top