PUUR Veg Omega, geeft je paard een boost

Een goed immuunsysteem beschermt het lichaam van je paard tegen indringers. Zeker in tijden van extra spanning en stress is het belangrijk dat het immuunsysteem goed functioneert. Wanneer het immuunsysteem minder goed functioneert, zal je paarden sneller ziek kunnen worden. PUUR Veg Omega helpt bij het ondersteunen van het immuunsysteem en heeft daarnaast nog meer positieve werkingen.

PUUR producten

PUUR heeft zijn producten samengesteld op basis van orthomoleculaire geneeskunde. De producten worden gemaakt van natuurlijkerondstoffen en bevatten enkele de werkzame bestanddelen en geen overbodige vulstoffen. De ingrediënten stimuleren het zelf genezende vermogen van het dier.

PUUR Veg Omega

PUUR Veg Omega helpt niet alleen bij het ondersteunen van het immuunsysteem. Het heeft namelijk ook een positief effect op het gebit, de huid en vacht, een soepele beweging, heldere geest en alertheid, de energie en een evenwichtige hormoonbalans. Kortom, goed voor de beweging, spijsvertering, huid en vacht, weerstand en stress.

PUUR Veg Omega bevat plantaardige Omega 3-6-9. De Omega 3 heeft een hoge concentratie aan EPA en DHA, waardoor het een zeer doeltreffend effect heeft. EPA staat voor Eicosapentaeenzuur en DHA voor Docosahexaeenzuur. Beide zijn een meervoudig onverzadigd vetzuur uit de omega-3 familie.
Verder bestaat het product uit Lijnzaadolie, Pompoenpitolie, Olijfolie, Tarwekiemolie, Teunisbloemolie, Borage-olie en Vitamine E (d-alfa-tocoferol).

Extra ondersteuning

Wil je het immuunsysteem van het paard nog wat extra ondersteunen? Het draineren met PUUR Detoxi  in het voor- en najaar zorgt voor een opgeschoond
lichaam. Of ondersteun je paard met een van de vele andere producten van PUUR, bijvoorbeeld PUUR Psyllium, om de darmen schoon te houden.

PUUR serie

In onze webshop

PUUR Veg Omega vind je natuurlijk in onze webshop. Bij het product vind je ook direct alle informatie over dosering, toediening en eventuele bijwerkingen of contra-indicaties.
Is het toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan eens een van onze andere PUUR producten. Heb je nog vragen over dit product of over iets anders? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Bronnen: PUUR Veg Omega. (2020). NML Health. https://www.nmlhealth.com/puur/puur-veg-omega-250-ml

PUUR Veg Omega

In de maand juli ontvang je 20% korting op dit product.
Scroll naar top