Sonnenreiter fleecevest

Sonnenreiter en Atorka Ruitersport

Sonnenreiter en Atorka Ruitersport intensiveren de samenwerking. Jaren geleden waren wij de eersten die kleding van het merk Sonnenreiter in Nederland verkochten. Het is én blijft wat ons betreft een geweldig merk. Vaak hoor ik dat onze klanten jaren doen met hun Sonnenreiter jodphurbroek of vest. Vaak wordt zo’n vest of jas eerst nog voor ‘net’ gebruikt voordat het bij de paarden gedragen wordt.

Sonnenreiter en Atorka Ruitersport gaan nog intensiever samenwerken

Afgelopen weekend tijdens de wedstrijd in Wortel (België) hebben wij een leuk gesprek gehad met Marlies Gericks. Zij is de eigenaar van Sonnenreiter. Atorka gaat vrijwel alle producten van Sonnenreiter op de site zetten. Wij gaan echter niet alles op voorraad houden. Vanuit Duitsland worden de bestelling verzonden. Met een kortere levertijd dan dat nu het geval is. Met een dag of 3 ligt je Sonnenreiter bestelling op de deurmat. Een stuk extra service voor de Nederlandse klanten. Kortom Sonnenreiter en Atorka Ruitesport gaan nog intensiever samenwerken.

Sonnenreiter en Atorka RuitersportSonnenreiter Jodphurbroeken

Sonnenreiter is sterk in jodhpurbroeken. Broeken voor dames én heren. Een oude bekende is de Dakota. Dit is een broek met iets lage taille, gemaakt van een fijne dikkere stof. Met het oog op de komende winter is de thermo jodhpurbroek een must. Winddicht en waterafstotend, zalig om in te rijden en te mesten. Maar ook voor een instructeur is het een fijne broek.

Charmant en stijlvol

De vesten en jacks van Sonnenreiter zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt. Er zijn softshell jacks, sweat-vesten maar ook fleecevesten. Ik ben niet zo van de vesten met allerlei printjes, maar het vest Gardone vind ik bijvoorbeeld erg mooi. Ook het softshell jack Limone vind ik echt geweldig. Een bekende Nederlandse ruiter won afgelopen de telgang ren in dit jack. En wil je meer lezen over de jodhpurbroek, zit dat lekker of juist niet? Lees dan deze blog eens.

Maatwerk bij Sonnenreiter

Maatwerk van Sonnenreiter

Marlies vertelde overigens ook dat zij maatwerk levert. Heb jij lange mouwen of brede schouders of…. Neem dan contact met haar op. Het telefoonnummer van Sonnenreiter is +49 (0) 5975 929414 het team van Marlies spreekt geen Nederlands, wel Engels en natuurlijk Duits.

Ruilen van Sonnenreiter rijkleding

Uiteraard is alles te ruilen, ook als het speciaal voor jou vanuit Duitsland is opgestuurd. Dus past die broek net niet, of vind je het vest echt tegenvallen? Dan de pakbon en het product schoon en in de originele verpakking terugsturen aan Atorka (niet aan Sonnenreiter in Duitsland!)

Sonnenreiter en Atorka Ruitersport

Vragen over de Sonnenreiter en Atorka Ruitersport samenwerking

Zijn er vragen over de leveringen of de producten? Dan even contact met ons opnemen hoor, dit kan via de mail klantenservice@atorka.nl of per telefoon 0348 446168

Blog van Yvonne van Dijk, eigenaar van Atorka Ruitersport, gepubliceerd oktober 2018

 

Translate »
Scroll naar top