Southtrips reizen naar ijsland

Southtrips reizen naar IJsland

Southtrips reizen naar IJsland

Wij kregen geregeld vragen over reizen naar IJsland en konden die niet beantwoorden. Daarom zochten we naar een partner in IJsland en hebben die gevonden in het bedrijf Southtrips. Zij bieden tours over heel IJsland aan. Ervaar zelf de ruige natuur, geisers, gletsjers en uitgestrekte landschappen van IJsland. Ontdek de geisers Geysir en Strokkur, de Gullfoss waterval en de prachtige hoofdstad Reykjavik. IJsland biedt geweldige mogelijkheden voor liefhebbers van extreme landschappen. Een vakantie op IJsland is echt een belevenis. IJsland leent zich voor een korte citybreak naar Reykjavik, maar ook autorondreizen. Ontdek samen met Southtrips IJsland.

Reykjavik

Reykjavik de hoofdstad van IJsland waar veel te zien en te doen is. Het is de meest westelijke hoofdstad van Europa, en met een ligging net ten zuiden van de poolcirkel is het ook ‘s werelds meest noordelijk gelegen hoofdstad. Southtrips biedt de tourist een aantal erg mooie excursies.

Horse Riding Tours

Tja eenmaal op IJsland en fan van IJslandse Paarden, dan wil je wellicht ook wel een prachtige tour maken. Paardrijden op IJsland is een bijzondere belevenis, waarbij je de ruige natuur ‘aan den lijve’ ondervindt. Ervaar het prachtige landschap van IJsland te paard. Rijd op een IJslands Paard door vulkaangebieden en weidse wildernis en geniet van de kleurrijke bergen.

Noorderlicht

Wie op IJsland is hoopt natuurlijk het Noorderlicht (aurora borealis) te mogen aanschouwen. Het Noorderlicht, weinig natuurspektakels zijn zo indrukwekkend als dit fenomeen.

Advies nodig

En heb je dan een reis geboekt? Ga je echt zo’n schitterende tocht te paard maken? Wellicht ben je dan ook op zoek naar goede waterdichte schoenen en een jodhur rijbroek. Wil je graag van te voren even komen passen? Dat kan, maar maak wel even een afspraak van te voren. Wij wonen in Linschoten in het midden van het land en werken veel thuis, maar zijn er lang niet altijd. Ons telefoonnummer is 0348 446168. Wij wensen je alvast heel veel plezier op IJsland! Hans en Yvonne van Dijk  
Translate »
Scroll naar top