Signy regenjas

Tested: Busse Signy Regenjas van Atorka Ruitersport

Gastblogger Patty Casander testte de dames paardrijjas Signy.

Tested: Busse Signy Regenjas van Atorka Ruitersport zo begon de blog van Patty. Op de vele buitenritten die ik maak test ik producten voor ruiters die net als ik fan zijn van buitenrijden. Deze keer test ik voor Atorka Ruitersport de regenjas Signy van het merk Busse. Wanneer ik de regenjas uitpak, ben ik erg onder de indruk van de kwaliteit van de jas. De regenjas ziet er heel mooi uit en over alles lijkt goed nagedacht.

Signy om de benenFijne details
Zo heeft de jas magneetjes in de bies over de rits in plaats van knopen. Hierdoor oogt de regenjas elegant en rustig. De manchette kan je met klittenband verstellen zodat deze goed aansluiten. Er zitten veel handige zakken in de jas die zijn afgesloten met een rits. Tijdens het buitenrijden vind ik het fijn als zakken een rits hebben zo weet ik zeker dat ik niets kwijtraak tijdens het rijden.

Goed ademend
Op een van de ritten was het wel regenachtig maar eigenlijk helemaal niet zo koud. Ideaal weer om te testen of de jas ademend is. De jas zat perfect, ik bleef lekker warm en natuurlijk droog zonder dat het zweterig werd.

Zadel ook goed beschermd
Aan de achterzijde van de regenjas is er een rijsplit met een reflecterende streep. Deze past goed over het zadel waardoor het zadel beschermd blijft tegen de regen. De rits aan de voorzijde kan je aan de bovenkant en aan de onderkant open doen.  Zo zit de Busse regenjas ook fijn als je op je paard zit.

Geen flapperende jas
Er was redelijk wat wind tijdens een buitenrit en ik dacht nog als de regenjas maar niet gaat flapperen! Ook daar is rekening mee gehouden. Aan de jas zitten beenlussen, die je om je bovenbeen doet. Zo wordt de jas op z’n plaats gehouden tijdens het rijden met wind.

Hoe valt de jas?
De regenjas valt niet al te ruim. Ik ben niet zo groot en draag meestal een M. Van deze jas heb ik een L zodat er nog een lekker vest onder kan doen bij koud Signy dames paardrij-regenjas achterzijdeweer. Twijfel je over de maat? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Atorka Ruitersport. Dit kan via de mail klantenservice@atorka.nl of per telefoon 0348 446168.

Conclusie: Wat een top regenjas! Aan alles gedacht voor het paardrijden. Nu kan ik met gemak in weer en wind buitenrijden. Kom maar op met die buitenritten. 

Blog gepubliceerd december 2018.

Wil jij regelmatig onze blogs ontvangen? Meld je dan aan voor de Atorka Nieuwsbrief.

Translate »
0
Scroll naar top