Uhip

Atorka Ruitersport is de trotse dealer van het merk UHIP. Een merk met praktische én stijlvolle ruiterkleding voor dames, heren en kinderen. Bovendien van erg goede kwaliteit. Waterdicht is bij UHIP ook waterdicht! Ben je op zoek naar een waterdichte ruiterjas? Kijk dan zeker eens naar de UHIP ruiterjassen. 

Alles van het mooie Zweedse merk UHIP kunnen wij leveren door middel van dropshipping. Wat houdt dit in? Heb jij een product gezien van Uhip wat (nog) niet op onze website staat?
Stuur dan een mail naar klantenservice@atorka.nl, en wij zorgen ervoor dat het gewenste product binnen 7 dagen bij je geleverd wordt! Past het niet? Geen probleem, het mag gewoon retour naar ons. 

Onlangs ontvingen wij een bericht van een tevreden UHIP klant: “Ik wilde nog laten weten dat ik super blij met mijn jas ben. Zit heerlijk, ideaal met regen en inderdaad lekker warm…. ik woon er zowat in 🙂 Dusss koop van het jaar haha”, Groetjes Cher

Aanbevolen producten

Uhip Winnie met paard
Uhip jassen
UHIP 365 Hybrid Jacket
UHIP jassen
UHIP jassen
UHIP bodywarmer
UHIP voor dames
Uhip voor heren

UHIP duurzame collectie

UHIP maakt een eco-vriendelijke collectie voor actieve mensen, ruiters in het bijzonder. Deze jassen zijn sportief, duurzaam en functioneel. Alle kledingstukken van Uhip hebben slimme functies en de juiste materialen voor buitenactiviteiten.

Ze kiezen ze bewust voor materialen en fabricageprocessen die zo min mogelijk impact hebben op de natuur. Zo bestaat de gekozen isolatie in de kleding uit deels hernieuwbare plantaardige vezels. Ze zoeken altijd naar materialen en leveranciers die aan hoge eisen voldoen, niet in de laatste plaats omdat ze weten dat de kleding dagelijks wordt gebruikt en dat ze willen dat ze gedurende meerdere seizoenen in het dagelijks leven passen. Uhip ontwerpt ruiterkleding voor dames, heren én kinderen.

UHIP 3 in 1 jas

Uhip 3 in 1 jas is een lichtgewicht lange jas, op 3 manieren te dragen.  Een waterdichte jas en een liner. Ze zijn allebei los te dragen, maar ook samen. In het voorjaar is de liner geweldig, op een regenachtige dag draag je de waterdichte jas, is het erg koud dan doe je ze allebei aan. Beide jassen zijn eenvoudig aan- en van elkaar te bevestigen door middel van knoopjes aan de buitenjas en lusjes aan de binnenjas.

Online bestellen?

Alle producten van dit merk bestel je gemakkelijk online in de Atorka webshop. Voor alles wat niet op voorraad is, geldt een gemiddelde levertijd van ca. 5 – 7 werkdagen.

UHIP kleding eerst even passen

We horen het regelmatig, dat onze klant eerst even wil jas of broek eerst wil passen. Dat kan ook, kom dan naar onze showroom in Montfoort. Wij zijn aanwezig van maandag – vrijdag van 09:00 uur – 14:00 uur. Wil jij buiten deze tijden komen? Bel dan met onze klantenservice 0031 (0) 348 44618 of stuur een mailtje naar klantenservice@atorka.nl