Velicea Saddlery

Velicea Saddlery levert zadels voor het IJslandse paard met een hoog comfort voor zowel ruiter als paard. Bijzonder aan deze zadels is de mogelijkheid om het design geheel naar wens aan te passen. Het zadel is natuurlijk ook aan te passen aan de rug van je paard. Hieronder vind je alle mogelijkheden voor het design van de Velicea zadels. Onze zadelpasser Hans van Dijk helpt je graag verder met het vinden van het juiste zadel voor jouw paard. Ook kun je bij hem terecht voor de verschillende design opties.

Aanbevolen producten

Velicea Betra
Velicea Skólli
Velicea Onyx
Velicea Apassionata
Velicea Betra M

Design je IJslander zadel

Bij Velicea kun je je eigen zadel helemaal zelf ontwerpen. Je kunt het soort leer van je zadel zelf kiezen, maar ook de kleuren van de naad, de bies en het koord.

Koord kleuren

Bies kleuren

Naad kleuren

Soorten leer

Hans van Dijk

Hans is onze gediplomeerde MSFC zadelpasser. Iedere vakman heeft zijn eigen werkwijze én specialiteit. Hans van Dijk is bij Atorka Ruitersport ‘de man van de zadels’. Hij rijdt het hele land door om eigenaren én paarden te helpen. Een fijn zadel is immers belangrijk voor de ruiter, maar vooral voor het welzijn van het paard. De passie van Hans ligt bij het IJslandse paard. Hiermee heeft hij ruim 20 jaar ervaring. Om zijn passie op het gebied van zadels professioneel te kunnen uitvoeren, heeft hij zo’n 7 jaar geleden de opleiding Master Saddle Fitting Consultant (MSFC) gevolgd.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.