Logo Velicea Saddlery
Velicea Apassionata
Velicea Skólli
Velicea Betra

Velicea Saddlery

Velicea Saddlery levert zadels voor het IJslandse paard met een hoog comfort voor zowel ruiter als paard. Bijzonder aan deze zadels is de mogelijkheid om het design geheel naar wens aan te passen. Het zadel is natuurlijk ook aan te passen aan de rug van je paard. Hieronder vind je alle mogelijkheden voor het design van de Velicea zadels. Onze zadelpasser Hans van Dijk helpt je graag verder met het vinden van het juiste zadel voor jouw paard. Ook kun je bij hem terecht voor de verschillende design opties.

Velicea Betra
Velicea Betra
Velicea Skólli
Velicea Skólli
Velicea Onyx
Velicea Onyx

Velicea Apassionata

Velicea Betra M

Design je IJslander zadel!

Velicea opties

Koord kleuren

Velicea opties

Bies kleuren

Velicea opties

Naad kleuren

Velicea opties

Soorten leer

Hans van Dijk

Hans is onze gediplomeerde MSFC zadelpasser. Iedere vakman heeft zijn eigen werkwijze én specialiteit. Hans van Dijk is bij Atorka Ruitersport ‘de man van de zadels’. Hij rijdt het hele land door om eigenaren én paarden te helpen. Een fijn zadel is immers belangrijk voor de ruiter, maar vooral voor het welzijn van het paard. De passie van Hans ligt bij het IJslandse paard. Hiermee heeft hij ruim 20 jaar ervaring. Om zijn passie op het gebied van zadels professioneel te kunnen uitvoeren, heeft hij zo’n 7 jaar geleden de opleiding Master Saddle Fitting Consultant (MSFC) gevolgd.

Hans van Dijk zadelpasser
zadelpassen - zadelcontrole - zadelreparatie
Ben je benieuwd naar mogelijkheden m.b.t. een Velicea IJslander zadel? Bel Hans van Dijk, zijn nummer is 06 28713577 of stuur een e-mail.
Translate »
0
Scroll naar top