Voorbereiden voor het wedstrijd seizoen…

Door: Yvonne van Dijk

Voorbereiden voor het wedstrijd seizoen..

Waar kom je ons tegen:

Zondag 2 juli zijn we te gast bij de familie Holthaus in Spier. Ons aanbod zal daar zeer beperkt zijn, denk aan wat insectwerende producten, een enkele jodhpur rijbroek en wat springschoenen. Plus de bestellingen natuurlijk. Je kan een bestelling plaatsen op www.atorka.nl en dan kiezen voor ophalen evenement of je stuur Julie een mailtje. Bestellingen nemen wij altijd geheel vrijblijvend en gratis voor je mee. 

Dit was super gezellig bij de familie Holthaus! Veel klanten gesproken, de WK t-shirts zijn erg populair. 

NK bij Fitjar

Daarna gaan we naar het NK IJslandse Paarden in Noord – Sleen. Hier zijn wij van 14-16 juli a.s. De stand zal hier veel groter zijn, maar ook dan is niet alles aanwezig. Ons aanbod in de winkel in Montfoort is zo groot, dat past echt niet meer. Dus wederom onze vraag, plaats een bestelling. Wij brengen die met liefde en plezier voor je mee. Is het niet naar het zin, ook geen probleem, dan nemen we het weer mee terug. In deze stand besteden we veel aandacht aan onze zadels. Hans is er alle dagen om je te adviseren en vragen te beantwoorden. 

WK2023 in Oirschot

Dan WK 2023 in Oirschot, daar hebben we wel een grote stand maar kiezen we voor twee Nederlandse merken. Veel van de grote merken hebben een eigen stand, denk aan Eques, Tölthester, Topreiter, Hrimnir etcetera. Dus wij hebben in onze stand alles van Greenvalley Health Products en alles van Horse Originals. Wederom geldt ook hier: plaats een bestelling. Wij brengen die met liefde en plezier voor je mee. Is het niet naar het zin, ook geen probleem, dan nemen we het weer mee terug. 

WK online winkel 

Er komt in de shop vanaf 1 augustus een speciale WK winkel, vol met leuke aanbiedingen die alleen tijdens het WK geldig zijn. Deze winkel zal van 1 t/m 14 augustus zichtbaar zijn op de site. 

Maar in onze online winkel zal een speciale WK winkel zijn, vol met leuke aanbiedingen. En we werken aan een super leuke winactie, later hierover meer.

Vragen of een bestelling plaatsen? Stuur Julie een mailtje haar email adres is klantenservice@atorka.nl of bel 0348 446168

Tot ziens Noord -Sleen of in Oirschot!

Hans en Yvonne

Meer blogs

Lymfestelsel

HELTIE Lymfe

Een nieuw HELTIE product Er is weer een nieuw HELTIE product binnengekomen. Dit keer de HELTIE lymfe en daar zijn we erg blij mee.  Het

Lees verder >