Voorbereiden voor het wedstrijd seizoen…

Door: Yvonne van Dijk

Voorbereiden

Voorbereiden voor het wedstrijd seizoen… dat doen we bij Atorka ook. Even leek het er op dat er in 2020 geen wedstrijd meer gereden zou worden vanwege het coronavirus. Nu er steeds meer versoepelingen komen, is er toch weer een en ander mogelijk. En dus zijn we alsnog een wedstrijdseizoen aan het voorbereiden. Niet door onze paarden te trainen hoor. Die van Willeke en Maureen hebben zelfs geen tölt of telgang. Het paard van Hans en Yvonne is nog volop in training. Maar onze passie ligt nu eenmaal bij de IJslandersport en daarom hebben wij de afgelopen maanden toch aandacht besteed aan de wedstrijden. 

Pinksteren

Met Pinksteren, normaal gesproken een druk wedstrijd weekend, hadden we een leuke actie in de webshop. Toen was het het telgangen om alle pakjes op tijd te kunnen verzenden. Helaas lukte dat niet altijd, de leveranciers en vervoerders hadden nog grote problemen vanwege Corona. Nu is het bijna het oorspronkelijke NK weekend, ook nu hebben we een leuke actie. In samenwerking met Karlslund geven een weekend lang 21% korting op alles van dit leuke Deense merk. Helaas is de actie dit keer niet geldig op zadels, dat zijn de enige producten die niet meedoen aan deze actie. Maar er is genoeg keuze! Een fijn vest, een nieuwe jodhpurbroek, een leuk cadeautje of een paar stevige jodhpurs. Karlslund heeft een uitgebreide collectie voor de IJslander liefhebber.

Kelly Groenestijn

En Kelly Groenestijn verloot een heuse fotoshoot onder de bestellingen! Ook krijgt iedereen die een bestelling plaatst een cadeaubon, zodat je wat extra foto’s kunt bestellen na een fotoshoot. Zo kun je je paard toch laten shinen, ondanks dat er geen NK verreden zal worden dit jaar.

We zijn benieuwd wat het komend weekend gaat brengen. Nog altijd gaat het niet feilloos bij de leveranciers, niet alles is nog op voorraad. Maar over het algemeen gaat het redelijk goed. Ook bij de vervoerders gaat het beter. Nog niet is alles zo snel binnen als vóór de Corona, maar we gaan vooruit. Houd rekening met een wat langere levertijd dan normaal. Heb je hier vragen over, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Heel veel plezier komend weekend, wij gaan verder met de voorbereidingen en doen onze uiterste best om jullie NK bestellingen zo snel mogelijk te verzenden volgende week.

PS.

Ook voor de wedstrijd in Ermelo zijn we al druk plannen aan het maken. Wil je op de hoogte blijven van alle leuke ideeën en acties? Abonneer je dan op de Atorka Nieuwsbrief, nieuwe abonnees krijgen € 7,50 korting op de eerste bestelling. 

En voor Wortel en Englastadir en…… kortom wij gaan ook een een snel tempo tölt door ons kantoor 🙂

Aanmelden kan via deze link: https://www.atorka.nl/nieuwsbrief-atorka-ruitersport/

Atorka paard

Meer blogs